Inför stundande semifinalerna i futsal-EM

//Inför stundande semifinalerna i futsal-EM

Inför stundande semifinalerna i futsal-EM

Futsal-Em har nu kommit hela vägen fram till semifinalerna och kvar är nu endast fyra lag i turneringen. Dessa kommer att göra upp i de två avgörande matcherna under morgondagen, som i sin tur avgör som lagen tar sig till den stora finalen eller ej på lördag. samma dag spelas även bronsmatchen där kampen och tredjeplatsen görs upp. De fyra lagen som tagit sig såhär långt i turneringen var delvis självklara semifinalister för en del, medans andra lag har överraskat.

Det ryska laget har deltagit i samtliga turneringar hittills och här tagit medalj vid flera tillfällen. Så sent som vid den förra upplagan utav turneringen tog man hem silvret i en kamp mot Spanien, som i sin tur också är vidare till årets semifinal. Laget leder den totala medaljligan och har tagit medaljs i samtliga mästerskap.

Det portugisiska futsallandslaget har flera gånger deltagit i mästerskapet och kom till final 2010, där man tog hem ett silver. Kazakstan i sin tur deltog för första gången 2016 och gick då något överraskande hela vägen till ett brons.

Hur de återstående matcherna kommer att sluta återstår att se, men en sak som är säker är att alla fyra lag är ute efter guldet.

Av |2018-02-07T13:11:18+00:007 februari, 2018|Futsal-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng