Unibet

Uppdaterad 7 februari, 2018

Futsal-Em har nu kommit hela vägen fram till semifinalerna och kvar är nu endast fyra lag i turneringen. Dessa kommer att göra upp i de två avgörande matcherna under morgondagen, som i sin tur avgör som lagen tar sig till den stora finalen eller ej på lördag. samma dag spelas även bronsmatchen där kampen och tredjeplatsen görs upp. De fyra lagen som tagit sig såhär långt i turneringen var delvis självklara semifinalister för en del, medans andra lag har överraskat.

Det ryska laget har deltagit i samtliga turneringar hittills och här tagit medalj vid flera tillfällen. Så sent som vid den förra upplagan utav turneringen tog man hem silvret i en kamp mot Spanien, som i sin tur också är vidare till årets semifinal. Laget leder den totala medaljligan och har tagit medaljs i samtliga mästerskap.

Det portugisiska futsallandslaget har flera gånger deltagit i mästerskapet och kom till final 2010, där man tog hem ett silver. Kazakstan i sin tur deltog för första gången 2016 och gick då något överraskande hela vägen till ett brons.

Hur de återstående matcherna kommer att sluta återstår att se, men en sak som är säker är att alla fyra lag är ute efter guldet.