Expekt

Vänsteryttern Jesper Karlsson lämnar landslagssamlingen på grund av en skada. Det meddelar stjärnan själv på sin Instagram.

Jesper Karlsson missade gårdagens match mot Slovenien och stannade på spelarhotellet i Stockholm tillsammans med Anthony Elanga (sjuk). Nu meddelar Karlsson att han inte fullföljer landslagssamlingen. På sin egna Instagram så skriver stjärnan:

Otroligt tungt att behöva lämna samlingen i säkerhetsåtgärd på grund av skada. Hoppas snart vara tillbaka. Fin vinst igår, fortsätt så här!!”, skriver Karlsson i ett försök att peppa sina lagkamrater.

Yttern, till vardags i AZ Alkmaar, är en av flera spelare som nu missar Nations League-samlingen. Sverige har tre återstående matcher innan 12 juni, som Jesper Karlsson nu missar. Sedan tidigare så har Victor Nilsson Lindelöf och Martin Olsson lämnat återbud. Detta samtidigt som Albin Ekdal och Zlatan Ibrahimovic missade samlingen från början på grund av skador. Även Kerim Mrabti har tvingats lämna landslagssamlingen sedan tidigare.

Uppdaterad 3 juni, 2022