Expekt

Marcus Birro fortsätter att tippa på EM 2024 tillsammans med EM-fotboll.se, i ett partnerskap med Nya Expekt. Näst på tur är samtliga kvartsfinaler i mästerskapet, där Expekt-ambassadören tror på fart.
– Herregud vilken match, säger Birro om Spanien mot Tyskland.

Betta med Birro för slutspelet är tillbaka. Efter åtta åttondelsfinaler väntar nu kvartsfinaler i fotbolls EM 2024. EM-fotboll.se har i ett samarbete med Nya Expekt och Marcus Birro tagit fram 1X2-spel för varje kvartsfinal i Tyskland med hjälp av experten. Marcus Birro tror på fyra spännande kvartsfinaler i Tyskland, matcher som spelas 5-6 juli.

Kvartsfinalerna i fotbolls-EM 2024 spelas mellan fredagen den 5 juli och lördagen den 6 juli. Gå in till Nya Expekt för att hitta de bästa oddsen i mästerskapet.

Expekt
  • Upp till 1 500 kronor i matchat gratisspel

  • Om. krav: Utan omsättningskrav

  • Läs mer om regler & villkor

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Kvartsfinalerna i Fotbolls EM 2024

Notera att 1X2 gäller matcher under ordinarie tid, vilket också oddsen anspelar på. Oddsen förändras om man ska spela på vinst efter ordinarie matchtid plus möjlig förlängning/straffläggning. Vid seger för ”hemmalaget” blir det en 1:a. Vid seger för bortalaget spelar man en 2:a och vid oavgjort spelar man kryss.

Fredag 5 juli – 18:00
Spanien – Tyskland

Birros spel: X

Herregud vilken match. Turneringens två bästa lag möts redan i en kvartsfinal. Den moraliska finalen som det känns. Känns väldigt oviss. Tyskland kommer kraftsamla, både mentalt, på läktarna och taktiskt. Spanien har varit helt överlägsna alla lag de mött men har bara mött rätt svagt motstånd. Ska bli väldigt intressant att se om deras fina spel betalar sig även mot riktigt bra motstånd. Tror på kryss och avgörande för Tyskland i förlängningen.

Spanien-Tyskland

Expekt
1
X
2

ÖVER 2.5 MÅL I SPANIEN MOT TYSKLAND

Fredag 5 juli – 21:00
Portugal – Frankrike

Birros spel: 2

Ronaldo har i sedvanlig ordning blivit en av turneringens stora snackisar, denna gång på ett lite annorlunda sätt. Frankrike har inte gjort ett enda spelmål (två straffmål och ett självmål) men det känns som om Frankrike ändå tar detta.”.

Portugal-Frankrike

Expekt
1
X
2

ÖVER 2.5 MÅL I MATCHEN

Lördag 6 juli – 18:00
England – Schweiz

Birros spel: 1

Humorkontot som kör förbundskapten fejkad Southgate (med hjälp av AI) är det roligaste som finns just nu. Laget har spelat uselt men är i kvartsfinal mot ett lag man bör slå de flesta dagar i veckan. Mitt hjärta säger Schweiz men jag tror England kraftsamlar och vinner. Men det blir inte vackert.”

England-Schweiz

Expekt
1
X
2

JUDE BELLINGHAM GÖR MÅL MOT SCHWEIZ

Lördag 6 juli 21:00
Nederländerna – Turkiet

Birros spel: 1

Gött ändå med en italienare (Turkiets tränare Montella) kvar i turneringen. Imponerade av Turkiet som jag trodde skulle få svårt att ens ta sig vidare från sin grupp. Nederländerna var bra mycket bättre än Rumänien senast, det här blir jämnare men jag tror de vinner detta.”

Nederländerna-Turkiet

Expekt
1
X
2

BÅDA LAGEN GÖR MÅL – NEJ

Uppdaterad 5 juli, 2024