Sveriges motstånd i sommarens EM är spikat och anmälan för biljetter öppnar nu upp. Och det är snabba puckar som gäller för att ta del av de svenska supportrarnas kvot av biljetter till de tre gruppspelsmatcherna.

Till Sveriges tre matcher har det svenska fotbollsförbundet tilldelats mellan 600-2000 biljetter per match som nu kommer kunna köpas av medlemmar i den svenska supporterklubben. Allt som krävs för att ha en chans på dessa är att du är guldmedlem och att du gör en intresseanmälan.

Imorgon klockan 10:00 öppnar intresseanmälan upp för de svenska fansen, som då har fram till med klockan 13:00 på måndag att visa sitt intresse för biljetterna. De som sedan får möjligheten att köpa biljetter meddelas om detta redan på onsdag och har sedan fram till och med den 11 november på sig att göra sitt köp.

Redan nu är dock UEFAs egen intresseanmälan öppen för samtliga matcher under mästerskapet. Här handlar det om de biljetter som inte specifikt tilldelats till de spelande lagens supportrar. Dessa kan man visa intresse för fram till och med den 16 november och därefter sker dragningen som avgör vem som får möjligheten att köpa biljetterna.

På vår biljett-sida hittar du mer information om hur du går till väga för att köpa biljetter till fotbolls EM 2022.