Expekt

Det har varit en mängd olika turer kring publikens närvaro vid årets mästerskap, vilket i sin tur påverkat biljettförsäljningen till matcherna. Med knappa två veckor kvar till turneringens start släpper man nu biljetterna till Sveriges flyttade matcher i Sevilla och Sankt Petersburg. 

I samband med att matcherna flyttades till andra städer, meddelande UEFA att alla som hade köpt biljetter till mötena skulle få sina biljetter tillbakadragna. Detta upprörde såklart många fotbollsfans, men nu får dessa en ny chans att se Sverige på plats under EM.

Klockan 14:00 idag släpps nämligen biljetterna till gruppspelsmatcherna i grupp E. Här har de som hade köpt biljetter till matcherna i Dublin och Bilbao förtur under de första 24 timmarna. Därefter släpps resterande biljetter till allmänheten.

All försäljning av biljetter sker på UEFA:s hemsida, där du även hittar svar på allt kring biljettförsäljningen.

Här är datumen som gäller för den avslutande biljettförsäljningen:

1 juni 2021
Biljetter till matcherna som flyttades från Dublin och Bilbao, där tidigare biljettinnehavare har förtur.

2 juni 2021
Biljetterna som inte blev sålda under gårdagen blir tillgängliga för allmänheten. Även ett antal biljetter till matcherna i Budapest kommer finnas tillgängliga.

4 juni 2021
Här kommer de som fått sina tidigare köpta biljetter tillbakadragna på grund av minskad publik få möjligheten att köpa biljetter till de matcher som fortfarande har platser tillgängliga.

Uppdaterad 6 oktober, 2021