Ny vinst för svenska U21-laget

//Ny vinst för svenska U21-laget

Ny vinst för svenska U21-laget

Under gårdagen var det i svenska fotbollsvärlden mycket fokus på herrlandslagets möte med Belgien, men tidigare samma dag spelade U21-landslaget sin viktigare EM-kvalmatch mot Cypern. Efter en lång mållös kamp kunde Franz Brorsson sätta bollen i mål efter 97 minuter och därmed plocka hem tre viktiga poäng.

Förutom Sveriges vinst kunde även Turkiet få med sig tre poäng i mötet med Malta. Under måndagen kunde dessutom Belgien plocka poäng på hemmaplan mot Ungern.

Samtliga matcher för mars månads kval är nu spelade och med de totalt sex poängen som Sverige har fått med sig placerar mig sig fortfarande som tvåa i gruppen. Dock har man fått till ett poäng-försprång mot Ungern, samt att man förbättrat sin målskillnad. I juni månad kvalas det på nytt och då spelas endast en match, då mellan Malta och Sverige. En vinst här skulle ta Sverige upp på första plats i tabellen inför höstens kvalavslut.

Av |2018-10-01T10:10:49+00:0028 mars, 2018|U21-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng