I en landskamp mellan Spanien och Brasilien möttes två av världens mest lovande unga fotbollsspelare, Lamine Yamal från Spanien och Endrick från Brasilien. Matchen slutade 3–3, och det bjöds på en imponerande uppvisning från båda sidor.

Matchen, som spelades under onsdagen på Santiago Bernabeu inleddes starkt av Spanien de tog tidigt ledningen genom en straff som Lamine Yamal stod bakom. Barcelonas supertalang visade sin snabbhet och teknik när han skar in från kanten och tvingade Brasiliens försvar till en fällning. Straffen förvaltades säkert av Rodri

Den 16-årige Lamine Yamal, som har gjort en snabb resa genom Barcelonas ungdomsakademi, visade återigen varför han betraktas som en av de mest spännande talangerna i världsfotbollen. Med sin snabbhet, teknik och spelintelligens skapade han flera farliga målchanser för Spanien och var direkt involverad i två av lagets mål under den första halvleken. Mål nummer två kom genom en snabb kontring av Yamal som resulterade i att han hittade Dani Olmo i straffområdet, som satte bollen i nätet.

På andra sidan planen stod Endrick, den 17-årige brasilianske anfallaren som redan har väckt stort intresse från storklubbar runt om i världen och som är klar för en flytt till Real Madrid i sommar. Trots sin unga ålder visade Endrick upp en imponerande mognad och kyla framför mål.

Det var i andra halvlek han blev inbytt och Brasilien återhämtade sig och började dominera spelet. Med Endrick på planen förändrades dynamiken i deras anfallsspel. Den 17-årige anfallaren visade varför han är ett hett namn på den globala fotbollsscenen genom att göra ett mål på volley bara fem minuter efter att han hoppade in i matchen.

Både Yamal och Endrick har varit två heta namn under året och spelarna visade verkligen på sin enorma potential under matchen, med en imponerande skicklighet och kreativitet på planen. Deras närvaro bidrog till en underhållande och jämn match.

Även om matchen slutade oavgjort, så lämnade den ett starkt intryck av de unga stjärnornas förmåga att dominera på den stora scenen. För både Lamine Yamal och Endrick är framtiden ljus, och deras prestationer i detta möte ger en tydlig indikation på att de är på väg att bli framstående namn inom internationell fotboll.