Sveriges landskamper för hösten är klara

//Sveriges landskamper för hösten är klara

Sveriges landskamper för hösten är klara

Inför sommaren har det svenska fotbollslandslaget ett fullspäckat schema med flera samlingar bestående utav såväl träningar som landskamper. Efter att sommarens stora världsmästerskap är färdigt kommer laget att ladda om på nytt och då inför höstens stundande spel i Nations League. Förutom dessa matcher kommer laget hinna med ytterligare två möten som nu har planerats in i höstens schema.

Först ut väntar ett bortamöte med Österrike som kommer att äga rum den 6 september. De två lagen har mötts vid flera tidigare tillfällen och om man ska se till statistiken är det motståndarna som tagit hem majoriteten.

Hösten fortsätter sedan med två NL-matcher, varav den första utav dem blir mot Turkiet på hemmaplan. I början utav oktober reser laget precis som i sommar till Ryssland för att spela. Några dagar efter det, närmare bestämt den 16 oktober kommer man att äntra Friends Arena på nytt och då i en träningslandskamp mot Slovakien. de två lagen har inte mötts alltför många gånger tidigare, men de flesta tillfällena har slutat till Sveriges favör. Fotbollsåret avslutas sedan med ytterligare två möten med Turkiet och Norge.

Både Slovakien och Österrike spelar precis som Sverige i Nations Leagues division B och kan därmed komma att mötas på nytt under turneringens play-offspel. Hit avancerar de lag som vinner sina grupper och på spel står då platser i det europeiska mästerskapet.

Biljetterna till de olika matcherna kommer att släppas längre fram i år.

Här är samtliga matcher för det svenska herrlandslaget under hösten 2018
6 september Österrike-Sverige
10 september Sverige-Turkiet
11 oktober Ryssland-Sverige
16 oktober Sverige-Slovakien
17 november Turkiet-Sverige
20 november Sverige-Ryssland

Av |2018-02-26T13:34:02+00:0026 februari, 2018|Landskamper|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng