Att jämföra oddsen på olika spelsidor gör att du som spelare kan hitta riktiga guldkorn.

Alla spelbolagen har olika odds och det är därför viktigt att kolla oddset hos flera bolag innan du lägger ett spel. Visa bolag är kända för en hög återbetalning på vissa marknader. Du får inte luras att bara för att spelbolaget har det bästa oddset vad gäller 1X2 marknaden att det är det bolaget som erbjuder högst odds på just den kupongen som du är intresserad av.

Jämför odds på långtidsspel under EM-2021

Om man kollar på långtidsspel så väljer vi här att jämföra oddset hos tre olika bolag. Bolagen vi har valt för just detta är: Betsson Noaccountbet och Yobetit

Samtliga bolagen har utsett England till favoriter till att vinna Fotbolls-EM 2021. Högst odds på att England vinner EM-2021 får du om du spelar hos Betsson. Betsson erbjuder oddset 6,00 gånger pengarna att vinna mästerskapet. England som aldrig vunnit Fotbolls-EM men har ett intressant lag med många unga spelare. Att oddset är lägst på England beror även på att semifinalerna samt finalen spelas på Wembley stadium. Att få spela mästerskapet på hemmaplan ökar chansen att gå långt i turneringen, dock får vi gå tillbaka ända till 1984 för att hitta ett land som har vunnit EM på hemmaplan. Den gången var det Frankrike som lyckades vinna turneringen.

Som största utmanare pratas det mest om regerande världsmästarna Frankrike och Belgien. Frankrike som har blivit Europamästare vid två tillfällen har världsstjärnor på samtliga positioner. Ett franskt guld betalar mellan  6,56-7,00 gånger pengarna. I Frankrikes lag hittar vi namn som Paul Pogba och Kylian Mbappé. Trots att Pogba har varit skadad i stora delar av säsongen så kommer han att ha en nyckelroll i Frankrikes landslag.

Belgien har ett spännande lag med storstjärnan Kevin De Bruyne. Ifall Belgien ska gå långt i krävs det att Kevin De Bruyne hittar storformen. Belgien har aldrig tidigare lyckats vinna EM. Ett guld för Belgien betalar mellan 6,00-7,00 gånger pengarna beroende på vilken sida du spelar hos.

Ett land där oddset skiljer sig en hel del på är Tyskland. Hos Yobetit får du oddset 8 gånger pengarna att Tyskland vinner mästerskapet medans du hos Betsson kan spela Tyskland till vinnare för oddset 9,50. Tyskland har vunnit EM tre tillfällen, den senaste gången landet vann EM var 1996. Deb gången spelades finalmatchen på Wembley stadium, det vill säga samma arena som är värd för årets final.

Tror du att de regerande Europamästarna Portugal försvarar sin titel från 2016 så betalar spelbolagen mellan 16,21 – 18,00 gånger pengarna. Högsta oddset på detta hittar du hos Betsson. Senaste gången ett land lyckades försvara EM-titeln var när Spanien vann två turneringar 2008 och 2012.

Tror du att Sverige kommer att vinna Fotbolls-EM 2020 så skiljer sig oddset kraftigt åt. En svensk EM-seger hos Betsson belönas med 101,00 gånger pengarna medan du hos Yobetit belönas med hela 126 gånger pengarna. Det betyder att om du satsar 100kr på att Sverige vinner EM-2020 hos Yobetit och detta sker får du tillbaka hela 12600kr.

Jämför odds på Skyttekungar under EM-2021

När det gäller att jämföra oddset hos olika spelbolag för skyttekungar i EM-2020 så har vi valt att kolla på bolagen Betsson och William Hill.

Harry Kane är den spelaren som står i lägst odds till att bli skyttekung under Fotbolls-EM 2020 hos Betsson. Oddset på att Harry Kane vinner skytteligan i EM-2020 står i 6,00 gånger pengarna hos Betsson. Hos William Hill kan du spela samma spel men belönas med 8,00 gånger pengarna att Harry Kane vinner skytteligan. William Hill erbjuder samma odds på att Kylian Mbappé blir skyttekung i EM-2020. Här har istället Betsson det högsta oddset med 12,00 gånger pengarna.

Här kommer en lista på de 15 hetaste spelarna under EM.

Jämför oddset på enskilda matcher under EM-2020

I denna tabell har vi tagit ut oddset på enskilda matcher i EM-2020. Genom att kolla igenom vilket bolag som erbjuder det högsta oddset så ger vi dig chansen att vinna så mycket pengar som möjligt. I denna jämförelse har vi valt att ta ut oddset hos dessa bolag William Hill, Betsson och comeon!

Den första matchen vi väljer att jämföra oddsen på är EM-premiären som spelas fredagen den 12 juni mellan Turkiet och Italien. Tänk på att Italien har fördelen av hemmaplan.

Turkiet – Italien 12 juni

Nästa match vi väljer att jämföra oddset på är det nordiska mötet mellan Danmark och Finland.

Danmark – Finland 13 juni

Den sista matchen vi väljer att jämföra oddset på är Sveriges öppningsmatch i mästerskapet som spelas mot Spanien.

Spanien – Sverige 15 juni

Våra bästa tips

–  Ha konton på flera olika spelbolag
– Kolla igenom vilken sida som erbjuder det högsta oddset innan du lägger ditt spel.