Sedan mitten utav december har FIFA haft sin biljettansökan öppen för fans ifrån hela Europa. Här har man fått göra sin anmälan kring vilka lag man är intresserad utav att se, för att med lite tur bli en utav de utvalda personerna som sedan får chansen att köpa sig en biljett. Anmälan är öppen fram till och med klockan 12:00 på måndag den 18 januari, så om du fortfarande inte gjort din ansökan är det nu hög tid för detta.

Under februari månad kommer alla som har gjort en ansöka att meddelas kring huruvida de blivit utvalda för att få köpa biljetter eller ej. Under mars månad kommer dessutom en chans för dig att sälja vidare eventuella biljetter som blivit över, eller eventuellt lyckas köpa biljetter som någon inte längre vill ha.

Det är inte bara de redan klara gruppspelsmatcherna som man kan ansöka om biljetter till, utan även eventuella slutspelsmatcher som det skulle bli så att Sverige tar sig vidare dit. Skulle du bli utvald till att få köpa en sådan biljett, men att Sverige inte tar sig vidare så förlorar du rätten till att köpa dessa biljetter.

Tänk även på att biljetterna som du ansöker om är personliga, så du kan inte köpa biljetter och sälja vidare, eller i efterhand vilja ge bort biljetten till någon annan.

Uppdaterad 14 januari, 2016