Slutspelsdags i futsal-EM

//Slutspelsdags i futsal-EM

Slutspelsdags i futsal-EM

Gruppspelet Àr nu över för lagen som deltar i det europeiska futsal-mÀsterskapet. Samtliga lag har hÀr hunnit med att spela tvÄ matcher vardera, varifrÄn de tvÄ bÀsta lagen ur de fyra grupperna tagit sig till kvartsfinal. Redan igÄr inleddes slutspelet med de första matcherna och ikvÀll avgörs det vilka gÄrdagens segrare fÄr möta hÀrnÀst.

De första lagen som möttes i kvarten var Serbien och Kazakstan, dÀr mötet slutade med en vinst till det asiatiska laget. Siffrorna i mötet blev 3-1 dÀr det första mÄlet kom redan ett par minuter in i matchen. Laget gÄr nu vidare till semifinalen dÀr antingen Ukraina eller Spanien vÀntar.

Den andra matchen spelades mellan Slovenien och Ryssland, dÀr det bara blev det ryska laget som lyckades sÀtta bollen i mÄl. Detta gjorde man tvÄ gÄnger under matchens gÄng och för detta fÄr man en plats i semin mot Portugal eller Azerbajdzjan.

Samtliga kvarstÄende matcher i turneringen kommer att sÀndas hos Viaplay.

Av |2018-02-06T09:38:30+00:006 februari, 2018|Futsal-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng