Slutspelsdags i futsal-EM

//Slutspelsdags i futsal-EM

Slutspelsdags i futsal-EM

Gruppspelet är nu över för lagen som deltar i det europeiska futsal-mästerskapet. Samtliga lag har här hunnit med att spela två matcher vardera, varifrån de två bästa lagen ur de fyra grupperna tagit sig till kvartsfinal. Redan igår inleddes slutspelet med de första matcherna och ikväll avgörs det vilka gårdagens segrare får möta härnäst.

De första lagen som möttes i kvarten var Serbien och Kazakstan, där mötet slutade med en vinst till det asiatiska laget. Siffrorna i mötet blev 3-1 där det första målet kom redan ett par minuter in i matchen. Laget går nu vidare till semifinalen där antingen Ukraina eller Spanien väntar.

Den andra matchen spelades mellan Slovenien och Ryssland, där det bara blev det ryska laget som lyckades sätta bollen i mål. Detta gjorde man två gånger under matchens gång och för detta får man en plats i semin mot Portugal eller Azerbajdzjan.

Samtliga kvarstående matcher i turneringen kommer att sändas hos Viaplay.

Av | 2018-02-06T09:38:30+00:00 6 februari, 2018|Futsal-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng