Spanien och Portugal till EM-final

//Spanien och Portugal till EM-final

Spanien och Portugal till EM-final

Under gårdagskvällen spelades de två semifinalerna i futsal-EM och det står nu klart att grannländerna Spanien och Portugal kommer göra upp om guldet i den stora finalen. Portugal besegrade Ryssland med 3-2 i den första matchen och några timmar senare kunde Spanien bli finalklara efter en match mot Kazakstan som fick gå till straffar. Här var det Spanien som var mest pricksäkra och därmed tog hem matchen.

Spanien och Portugal har stått mot varandra i final en gång tidigare och då var det Spanien som tog hem mötet. Vid förra upplagan utav mästerskapet möttes lagen redan i kvartsfinalen och även här blev det Spanien som vann. Förutom sex europeiska titlar har Spanien dessutom tagit hem världsmästartiteln vid två tillfällen. Utöver guld har man även tagit hem såväl silver som brons i de bägge turneringarna. Portugal i sin tur har ett EM-silver och ett VM-brons på sin meritlista.

Finalen i futsal-EM går att se antingen i Viaplay eller i TV3 Sport med start 20:45 svensk tid. Klockan 18:00 samma kväll spelas matchen om bronset och även denna kan du se i Viaplay.

Av |2018-02-09T08:44:17+00:009 februari, 2018|Futsal-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng