Expekt

Foto: Bildbyrån

VM:s två största fiaskolag har under hösten och vintern börjat få igång motorerna. Holland, som inte ens tog sig till VM till att börja med, har tre vinster och två oavgjorda på de fem senaste. Tyskland, som avslutade sitt VM-äventyr genom att sluta sist i gruppen, har även dom spelat stabilt utan att övertyga. Senast lagen möttes slutade det 2-2, och allt talar för att båda lagen gör mål i dag igen. 

888Sport erbjuder sina spelare chansen att sätta ihop egna spel genom en funktion de kallar Bet Builder. Genom Bet Builder kan man kombinera spel som i vanliga fall inte går att kombinera. Till exempel från samma match. Inför dagens match mellan Holland och Tyskland anser jag att kombon Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål är det bästa draget.

Länderna möttes två gånger redan i Nations League. Holland vann första mötet med 3-0 i oktober. En månad senare spelades returen i Tyskland, då matchen slutade 2-2. Båda gångerna gick linan över 2.5, så nu är det bara hoppas att Tyskland inte viker ner sig på samma sätt som man gjorde i första matchen.

Holland har redan hunnit sparka igång sitt EM-kval, och vann under tisdagen med 4-0 mot Vitryssland. Tyskland stod över första omgången och spelade istället en vänskapsmatch mot Serbien som slutade 1-1. Den som är orolig för målproduktionen i Tyskland bör veta att Toni Kroos och Marco Reaus båda fanns med i truppen, men lämnades utanför startelvan.

Jag tror på 2-1 Holland, vilket betyder att den vågade skulle kunna spela Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål + Under 4.5 mål + 1x till 4,60 gånger pengarna med Bet Builder. Även det ett mycket rimligt scenario om du frågar mig.

Jag kör på Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål till 2,02 hos 888Sport. Insats 2/5 units.

Speltips: Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på Över 2.5 mål + Båda lagen gör mål för att:

  • Två jämna länder som sällan går mållösa från en match
  • Senaste matchen länderna emellan slutade 2-2
  • Båda länderna har visat bra form efter VM och vet hur man gör mål

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 16 oktober, 2023