Uppdaterad 14 oktober, 2019

 MATCH: Ukraina – Portugal

 SPELTIPS: Portugal vinner

 SPELSTOPP: 20:45

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds:

2.15
888
SPELA HÄR!

Ettan mot tvåan i Grupp B möter varandra under måndagskvällen. Ukraina tar emot Portugal i en högintressant match som kan avgöra gruppen. 

Ukraina har gått som tåget genom EM-kvalet och har fem vinster och ett oavgjort resultat med sig. Portugal som var tippade att vinna gruppen enkelt, inledde kvalspelet svagt med två raka kryss. Laget ligger med en match mindre spelad på en andra plats, fem poäng bakom Ukraina. För att Portugal ska ha en möjlighet att vinna gruppen så behöver man vinna måndagskvällens möte.

Portugal och framförallt Cristiano Ronaldo är dock inne i en ruskigt fin form. Laget har kört över sina senaste motståndare, även om de på pappret är sämre motståndare än vad Ukraina är, så är det ett styrkebesked att man hittat tillbaka efter en svagare inledning. Hemmalaget har tagit samtliga poäng på hemmaplan i kvalspelet, man har dock inte imponerad spelmässigt de senaste matcherna. Denna match tror jag Portugal vinner på att man har fler stjärnspelare som kliver fram och avgör i lägen som detta. Portugal är piskade att vinna för att ha en chans att vinna gruppen och ta sig direkt till EM. Det är i sådana lägen som världsspelare brukar ta för sig och visa vägen för sitt lag, där har Portugal en hel drös med spelare men med Ronaldo i spetsen.

Portugal står i oddset 2.15 hos 888sport, med detta oddset väljer jag att tro på en bortaseger.

Speltips: Portugal vinner

Jag väljer att spela på Portugal som vinnare för att:

  • Portugal har en väldigt fin formkurva

  • Bortalaget är piskade att vinna för att ha en chans att vinna gruppen

  • Cristiano Ronaldo har 6 mål på de 3 senaste landskamperna, han har verkligen hittat målformen i landslagströjan

Spela Portugal som vinnare hos 888sport!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här