Uppdaterad 11 oktober, 2019

 MATCH: Slovakien – Wales

 SPELTIPS: Wales vinner

 SPELSTOPP: 20:45 10/10

 UNITS: 3/5

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds:

3.00
Snabbare
SPELA HÄR!

EM-kvalet till EM 2020 sparkar igång igen under torsdagen 10/10.  Totalt åtta matcher spelas på torsdagskvällen, vi har valt att fokusera på Slovakien mot Wales. Lagen spelar i grupp E, där flera lag fortfarande har chansen på EM platserna när vi går in i slutskedet av kvalgrupperna. 

Wales har inlett kvalet med att blanda och ge, man har två vinster och två förluster, fast då lagen om vart annat tar poäng av varandra så har man från sin 4e plats i tabellen, fortfarande chansen att nå EM. Bortalaget har även en match mindre spelad än resten av lagen i gruppen. Vid seger mot Slovakien så är man återigen på allvar med i racet om de två EM platserna. Hemmalaget har tre segrar och två förluster på sina inledande matcher. En av förlusterna är borta mot Wales bland annat. Men med sina nio insamlade poäng ligger Slovakien på en andra plats i tabellen på bättre målskillnad än Ungern.

Båda lagen har inlett med bra matcher och mindre bra insatser, men nu när allvaret drar ihop sig så tror jag man kommer få se att lagen som Kroatien och Wales lägger i en ytterligare växel. Inför mötet i Slovakien så är hemmalaget favoriter enligt spelbolagen. Mina tankar går där mot bolagen och jag väljer att spela på en bortaseger. Wales har ett par spetsspelare som är avgörande i matcher likt denna, de som ska kliva fram när resultaten vacklar och segrarna behöver komma. Därav lägger jag mitt spel på Wales som matchen till ära står i fina 3 gånger pengar hos Snabbare.

Speltips: Wales vinner

Jag väljer att spela på Wales som vinnare för att:

  • Wales måste vinna för att inte tappa mark om EM platserna

  • Bortalaget har en starkare offensiv än hemmalaget

  • Oddset på Wales är högre än vad det borde vara i mina ögon

Spela Wales som vinnare hos Snabbare!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här