MATCH: Sverige – Slovakien

 SPELTIPS: Sverige -1

 SPELSTOPP: 15:00 18/6

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

3.40
Betsson

Äntligen dags för Sveriges andra match i turneringen! Efter matchen mot Spanien, så måste man ju säga att även om Spanien hade matchen helt och hållet så hade faktiskt Sverige två riktigt heta chanser som lika gärna hade kunnat resulterat i mål. Det hade väl inte varit rättvist, men fotboll är inte alltid rättvist.

Robin Olsen visade tydligt att han är i bra form och en spelare som Sebastian Larsson slet som ett djur på planen! Måste också lyfta en spelare som Alexander Isak som visade upp på riktig härlig inställning!

Tycker det fanns mycket positivt att ta med sig från matchen mot Spanien. Dem följde sin gameplan helt och hållet! Gjorde det defensiva jobbet och ett oavgjort resultat mot Spanien sätter man sig i en väldigt bra position i framöver. Nu är det vinst som gäller, inget annat!

Slovakien lyckades besegra ett tamt Polen, dem vann till slut efter att Polen ådragit sig ett rött kort. Tycker man annars stod upp ganska bra och stack iväg till anfall med jämna mellanrum. Men annars tycker jag att dem inte visar upp något särskilt efter den matchen. Man lyckas hitta ett sätt och vinna, inget mer!
Nu när Kulusevski är tillgänlig för spel, så blir Sverige bättre. Inget snack om saken! Jag såg att Betsson betalar ut i detta nu 3.40 på trevägshandicap -1. Alltså att Sverige vinner med minst två mål. Det är väldigt bra betalt! Isak gör två mål?

Speltips: Sverige vinner matchen med minst 2 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Slovakien kommer från en seger och med fullt självförtroende. Men Sverige kommer inte öppna upp sig bakåt som Polen gjorde.
  • Slovakien kommer med fullt självförtroende, men jag törs nästan lova att Sverige kommer med mer självförtroende efter att ha tagit poäng mot Spanien, i Spanien!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 17 juni, 2021