MATCH: Italien- England

 SPELTIPS: Italien vinner

 SPELSTOPP: 21:00 11/7

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

3.15
Betsson

Snacka om en rysare till final! Kommer vara ett kokande Wembley som kommer göra allt för att få se England lyfta bucklan! England har nu tagit sig till den efterlängtande finalen, egentligen utan att imponera särskilt mycket. Försvaret går inte att klaga på och framåt gör Sterling och Kane jobbet!

Men tycker fortfarande det finns stora brister i anfallsspelet. Det är Sterling som imponerar varje match! Och även om man pratar om att England knappt har släppt in något mål detta EM, så är jag inte imponerad över Pickford. Han kan ställa till det rejält för sig och sätter både sig själv och sina lagkamrater i jobbiga lägen. Backlinjen han har framför sig är orsaken till dem få insläppta målen.

England var länge illa ute mot Danmark, men sett till det stora hela så vann dem välförtjänt! Känns som publiken bar laget till en seger!

Nu kommer hela England sitta bänkad och räkna med att ”Its coming home” och efter att ha läst engelska tidningarna, så känns det nästan som att dem redan har vunnit? Skaplig press på England!

Italien tycker jag faktiskt har bjudit på den roligaste fotbollen och agerar verkligen som ett lag. Det kommer bli en oerhört jämn match, men jag tror Italien kommer få lyfta bucklan! England kommer säkerligen komma ut heltaggade, men Italien har absolut inget att förlora i den här matchen. Ett sylvasst Italien som för en gångs skull kommer in i en match som ”underdogs” Det måste jag bara spela till 3.15 i odds!

Speltips: Italien vinner

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Italien har burit ett favoritskap i stort sett varje match, nu är man underdogs! Fördel Italien! Pressen kommer vara enorm på engelsmännen!
  • England har ett bra försvarsspel! Men tycker Italiens är minst lika bra! Tror att Chiellini och Bonucci kommer göra allt för att stänga ner Sterling & Kane! Då är halva matchen vunnen i mina ögon.

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 15 september, 2021