MATCH: Italien – Spanien

 SPELTIPS: Italien -1

 SPELSTOPP: 21:00 6/7

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

5.20
LeoVegas rund
SPELA NU

Spännande duell som utan tvekan kommer bli en jämn tillställning! Spanien gick vidare efter att ha besegrat Schweiz på straffar. Italien slog ett stjärnspäckat Belgien, vilket är jätteimponerande i mina ögon!

Spelare som Chiesa och Insigne imponerade jättemycket på mig och jag tycker dessa två spelare höjde sig ytterligare några snäpp mot tidigare matcher!

Spanien är bra, men inte lika bra som Italien i mina ögon! Schweiz kunde lika gärna ha gått segrande ur förra matchen, då dem brände en hel del vassa lägen. Spanjorerna agerade väldigt nervöst och bjöd på några riktiga lägen när matchen stod och vägde.

Mancini har verkligen fått ordning på laget inför detta EM och man får känslan av att om det är något år dem går hela vägen, så är det i år!
Stabila bakåt och kreativa framåt! Det kommer bli en jämn match, men jag tror att Spaniens EM resa tar slut efter den här kvällen!
Italien ser alldeles för bra ut och har nog sin gameplan klar inför den här matchen!

Inför den här matchen så spelar jag ett trevägshandicap på -1 till Italien som ger 5.20(!) i odds hos Leovegas! Ett sådant odds måste jag bara spela! Tycker det inte alls är orimligt att Italien vinner med två mål.

Speltips: Italien vinner med minst 2 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Får Italien in första bollen, så kan det trilla in något fler när Spanien trycker framåt. Spanien visade mot Schweiz att försvarsspelet är inte på topp!
  • Italiens försvarsspel och målvaktsspel är riktigt vass! Tror verkligen att det blir svårt för Spanien att göra mål på Italien.
Spela Italien -1 hos LeoVegas!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 22 juli, 2021