MATCH: Ukraina – England

 SPELTIPS: England -1

 SPELSTOPP: 18:00 3/7

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

2.25
LeoVegas rund

Ja, lite bittert är det minst sagt! Skulle vara Sverige- England men nu vart det Ukraina. Jag hade redan räknat in Sverige till att få möta England, men så vart inte fallet. Men men.

Nu står Ukraina i kvarten och ska möta England. Ett England som har ett oerhört sparkapital på bänken. Ukraina tyckte jag började se väldigt trötta ut mot Sverige. En del spelare tycker jag inte alls verkar ha orken. Sen fick man ju en skada i Artem Besedin som inte spelar mer i turneringen. Bästa spelarna att hålla reda på i Ukraina är -Yarmolenko och Zinchenko.

I övrigt så tycker jag det är ett mediokert lag som med lite flyt har lyckats ta sig till denna kvartsfinal. England visade senast på ett riktigt styrkebesked när man besegrade Tyskland med 2-0. Kane fick äntligen göra ett mål, väldigt viktigt både för honom och England! Kanske lossnar det rejält nu?

Visst, det har skrällt lite på några håll i turneringen. Lag som Frankrike och Nederländerna är ute ur turneringen. Italien var precis på det berömda håret att klara sig mot ett kämpande Österrike. Så visst, möjligheterna finns alltid för Ukraina men ser inte alls hur dem ska kunna besegra England som börjar känna att finalen är nära nu.

Inför den här matchen så spelar jag ett trevägshandicap på -1 som ger 2.25 i odds hos Leovegas!

Speltips: England vinner med minst 2 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • England är ett mycket bättre lag än Ukraina. Bredden går inte ens att jämföra. Enormt sparkapital på bänken i England.
  • Ukraina såg väldigt trötta ut stundtals mot Sverige och försvaret var stundtals riktigt dåliga. Tror dessutom att det finns en risk att några spelare är halvskadade, då det vart många smällar och en lång match.

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 22 juli, 2021