Uppdaterad 2 juli, 2021

 MATCH: Tjeckien – Danmark

 SPELTIPS: Danmark -1

 SPELSTOPP: 21:00 3/7

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

4.15
Betsson
SPELA NU

Lite av en överraskning minst sagt att Tjeckien har tagit sig så här långt! Men dem ska ha credd, dem har gjort det riktigt bra och Schick verkar ju vara i sitt livs form! Men nu tror jag resan tar stopp!

Danmark har övertygat mer och mer ju längre turneringen har gått och jag ser inte hur något lag på den här sidan av slutsspelsträdet ska kunna rubba dem! Det har varit oerhört pigga ben och riktigt rolig fotboll att titta på!

Man krossade Wales med 4-0 och innan det så lyckades man besegra Ryssland i en riktig måstematch med hela 4-1. Åtta mål på senaste två matcherna är riktigt imponerande! Tjeckien får det tufft!

Inför den här matchen, så såg jag faktiskt att Betsson ger HELA 4.15 på ett trevägshandicap -1 på Danmark! Det tycker jag är helt otroligt med tanke på vilken målform Danmark verkar befinna sig i!

Fortsätter bara Danmark att spela som dem har gjort tidigare under EM, då kommer dem besegra detta Tjeckien. Tjeckien har som sagt gjort det bra, men här tar resan slut! Dem har ju släppt in få mål under turneringen, men nu möter man ett Danmark som går på vatten!

Speltips: Danmark vinner med minst 2 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Danmark har sett så ruskigt bra ut dem senaste matcherna och öser mål framåt. Får Danmark in ledningsmålet i första halvlek, då tror jag det kan börja rulla in fler mål när Tjeckien måste flytta framåt.
  • Danmark snittar tre mål per match, sett till deras senaste tre. Motståndet har varit Ryssland, Wales och Belgien. Tror Danmark känner på riktigt att dem har finalen i sikte!
Spela Danmark -1 hos Betsson!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.