Uppdaterad 22 juli, 2021

 MATCH: England – Danmark

 SPELTIPS: Danmark +1

 SPELSTOPP: 21:00 7/7

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

2.08
LeoVegas rund
SPELA NU

England har tagit sig till en EM semfinal och matchen kommer att spelas på självaste Wembley! Snacka om öppen kasse för engelsmännen! Dem kommer från en 4-0 seger mot ett trött och slappt Ukraina, så jag tycker inte man ska dra några för stora slutsatser från den matchen. England spelade bra, men Ukraina kändes stundtals helt ointresserade matchen. Viktigt dock för England att ha fått igång en kille som Harry Kane!

Danmark tycker jag har gjort ett helt fantastiskt EM. Med tanke på vad som hände med Eriksen, så känns det nästan som att det stärkte laget. Man har spelat en riktigt rolig anfallsfotboll och man gör mycket mål! Senast slog man ett svårspelat Tjeckien med 2-1 och tror faktiskt att England kommer få problem mot detta Danmark.

Engelsmännen har äntligen tagit sig till en semifinal och känner att finalen är precis inom räckhåll. Men tycker faktiskt på förhand att pressen ligger på England, betydligt mer än vad den gör på Danmark. Danmark måste bestiga Mount Everest, men kan göra det helt utan press. För tror alla i danska laget vet att dem är klara underdogs inför den här matchen. Och det tror jag faktiskt kommer tala för Danmarks del. Till skillnad mot matcherna mot både Wales och Tjeckien. Man ska också ha i åtanke att senast lagen möttes i Nations League så vann Danmark med 1-0. Jag tror stenhårt på detta danska landslag och tycker att 5.60 är alldeles för högt på Danmark, så pass högt att jag känner att jag måste spela dansk seger.

Jag kör spelet +1 i trevägshandicap till Danmark hos Leovegas (2.08) av tre anledningar.

Speltips: Danmark +1 (dvs om matchen slutar minst oavgjort så sitter spelet)

Jag väljer att köra spelet främst av tre faktorer:

  • Danmark kan gå ut och spela helt utan press! Till skillnad från England. Engelska tidningar har redan målat upp att dem är i final.
  • England må ha vunnit med 4-0 i senaste matchen. Glöm det. England gjorde en bra match, men Ukraina var usla. Danmark har, sett till det fem senaste matcherna, fortfarande ett högre målsnitt än England.
  • Historiskt sett (med inbördes möten), så har England haft det svårt mot Danmark.
Spela Danmark +1 hos LeoVegas!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.