MATCH: Italien – Wales

 SPELTIPS: Italien -1

 SPELSTOPP: 18:00 20/6

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds:

2.65
Snabbare

Bägge två lagen är klara för slutspel, så kan vi kan väl räkna med en del rotation bland lagen? Oavgjort kommer räcka för Italien att ta förstaplaceringen och det kommer dem absolut inte vilja släppa!

Wales behöver väl egentligen en poäng för att säkra avancemanget helt, men en förlust kan räcka för andraplatsen också. Det beror lite på hur det går mellan Schweiz-Turkiet.

Italien har verkligen imponerat hittills detta EM. Tycker dem har varit det helt klart bästa laget i EM och jag ser dem som en riktigt stark kandidat till guldet. Italien spelar riktigt underhållande anfallsfotboll och är faktiskt farliga hela tiden dem får bollen. Dem har en siffra på 6-0 i målskillnad efter två matcher. Imponerande!

När det är en match där båda lagen är i stort sett klara för slutspel, så är det lite svårt att tänka hur matchbilden kommer se ut. Men jag tänker att båda lagen kommer inte ta ut sig och Italien kommer inte vilja släppa förstaplaceringen. Jag tror att många på Italiens bänk vill visa upp sig på riktigt och nu får man en bra chans!

Hittade då ett spel på snabbare.com som jag tycker har riktigt bra spelvärde! Då båda lagen väntas lufta rätt mycket bland startelvorna, så blir det en riktigt klar fördel till Italien. Då man har en betydligt starkare och bredare trupp på bänken.

Speltips: Italien vinner matchen med minst 2 mål

Jag kör Italien som segrare, med ett handikapp på -1 till 2.65 hos snabbare.com av främst två faktorer:

  • Rotation bland lagen väntas, KLAR fördel Italien.
  • Italien har fortfarande inte släppt in något mål i mästerskapet.

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 19 juni, 2021