Expekt

 MATCH: Tyskland – Vitryssland

 SPELTIPS: Över 3.5 mål

 SPELSTOPP: 20:45 16/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: Mr Green

Odds:

2.60
Mr Green logga

EM-kvalet ska avgöras och med två matcher kvar är Tyskland ännu inte helt klara för EM. Poäng mot Vitryssland krävs om Nordirland skulle vinna över Nederländerna. Skulle Tyskland förlora mot Vitryssland kommer allt avgöras i sista omgången mot Nordirland. 

Detta är förstås ett långsökt påstående då Tyskland är enorma favoriter att vinna matchen mot Vitryssland och att laget skulle förlora är än osannolikt.

Men jag tror inte Tyskland ens vill sätta sig i en sådan situation att de behöver jaga mål i slutet av match mot Vitryssland så därför tror jag att man kommer trycka på från start. Matchen spelas på Borussia-Park i Mönchengladbach och arenan kommer vara fullproppad av hemmasupportar som vill se sitt hemmalag ha målkalas.

För när Tyskland spelar på hemmaplan kan man räkna med att det blir mål 15 mål framåt och 9 mål bakåt har det blivit på de 5 senaste hemmamatcherna Tyskland spelat.

Ett hemmalag som på förhand är enorma favoriter mot ett bortalag som inte har något att spela för, det är som upplagt för att det ska bli mycket mål. Får Tyskland in ett tidigt mål kan det rinna iväg ordentligt i antal mål. Tyskland är inget lag som slår av på takten bara för man leder med några mål som många andra lag, de trummar på oavsett.

Så jag väljer att spela ett överspel i den här matchen. Jag tror att det blir över 3.5 mål till oddset 1.80 hos Mr Green.

Speltips: Över 3.5 mål i matchen

Jag väljer att spela över 3.5 mål i matchen för att.

  • Tyskland är inte helt klara för EM än och behöver gå framåt

  • Tyskland och hemmplan brukar innebära målfester

  • Vitryssland har inget att spela för och det finns risk att det kan rinna iväg för Tyskland

Regler & Villkor gäller!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här

Uppdaterad 15 september, 2021