Expekt

Kvällens stormatch mellan Nederländerna och Frankrike hade underlag att bli en spännande match mellan giganterna. Förväntningarna efter att ha sett Spanien-Italien kvällen innan gjorde att förväntningarna var höga. Visst fanns det stunder då det blixtrade till, men det var en ganska intetsägande match som slutar 0-0.

Det såg ut att bli att bli en spännande match och det var det initialt, men ju längre halvleken gick, desto mindre intressant blev den. Det var en skickligt spelad match, men totalt blev det enbart 5 skott på mål och det står 0-0 vid halvtid.

Båda lagen skapar möjligheter, men är lite försiktiga inte att inte ”spela bort” sig. Det är som om båda lagen bevakar sina varsina 1 poäng och då blir det ganska tillknäppt spel.

Matchen ändra lite karaktär ungefär 20 minuter in och Frankrike är mer offensiva och Nederländerna är pressade. Det var därför ganska överraskande när Nederländerna gör mål, dock ett mål som granskas länge för en möjlig offside och sedan döms bort. Det är fortsatt 0-0 i matchen.

Tyvärr så gick tempot ned igen efter detta och det var mest lite små möjligheter men väldigt tillknäppt och matchen slutar 0-0.

Nederländerna – Frankrike 0-0

Uppdaterad 21 juni, 2024