Uppdaterad 7 juli, 2017

Nästa helg går avsparken för damernas europeiska mästerskap i Holland, där Sverige är en utav de deltagande nationerna. Inför detta har laget under denna vecka haft ett förläger där man bland annat har jobbat med att stärka sammanhållningen i laget och även satt de sista detaljerna inför det spelupplägg som man kommer att hålla under mästerskapet. Under tisdagen går flyget ner till Holland, där man kommer att göra den sista

Imorgon lördag spelar laget en sista landskamp inför EM där man kan sätta sina positioner och sitt samspel på prov en sista gång innan det blir allvar på riktigt. Då möter man Mexiko på Falkenberg Arena. lagen möttes senast i en träningslandskamp på Ullevi under sommaren 2011 och det blev då en svensk 2-0 seger. Matchen börjar 18:15 och går att se i TV12.

Under EM möter Sverige Tyskland, Ryssland och Italien och samtliga utav dessa matcher visas i SVT och Tv4:s kanaler. För att avancera till slutspel krävs det att man blir ett utav de två bästa lagen i gruppen. Du hittar all information om mästerskapet under fliken dam EM 2017 högst upp på sidan.