Svensk uppladdning mot Mexiko

/, Landskamper/Svensk uppladdning mot Mexiko

Svensk uppladdning mot Mexiko

NÀsta helg gÄr avsparken för damernas europeiska mÀsterskap i Holland, dÀr Sverige Àr en utav de deltagande nationerna. Inför detta har laget under denna vecka haft ett förlÀger dÀr man bland annat har jobbat med att stÀrka sammanhÄllningen i laget och Àven satt de sista detaljerna inför det spelupplÀgg som man kommer att hÄlla under mÀsterskapet. Under tisdagen gÄr flyget ner till Holland, dÀr man kommer att göra den sista

Imorgon lördag spelar laget en sista landskamp inför EM dÀr man kan sÀtta sina positioner och sitt samspel pÄ prov en sista gÄng innan det blir allvar pÄ riktigt. DÄ möter man Mexiko pÄ Falkenberg Arena. lagen möttes senast i en trÀningslandskamp pÄ Ullevi under sommaren 2011 och det blev dÄ en svensk 2-0 seger. Matchen börjar 18:15 och gÄr att se i TV12.

Under EM möter Sverige Tyskland, Ryssland och Italien och samtliga utav dessa matcher visas i SVT och Tv4:s kanaler. För att avancera till slutspel krÀvs det att man blir ett utav de tvÄ bÀsta lagen i gruppen. Du hittar all information om mÀsterskapet under fliken dam EM 2017 högst upp pÄ sidan.

Av |2017-07-07T10:16:58+00:007 juli, 2017|Damlandslaget, Landskamper|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng