Svensk uppladdning mot Mexiko

/, Landskamper/Svensk uppladdning mot Mexiko

Svensk uppladdning mot Mexiko

Nästa helg går avsparken för damernas europeiska mästerskap i Holland, där Sverige är en utav de deltagande nationerna. Inför detta har laget under denna vecka haft ett förläger där man bland annat har jobbat med att stärka sammanhållningen i laget och även satt de sista detaljerna inför det spelupplägg som man kommer att hålla under mästerskapet. Under tisdagen går flyget ner till Holland, där man kommer att göra den sista

Imorgon lördag spelar laget en sista landskamp inför EM där man kan sätta sina positioner och sitt samspel på prov en sista gång innan det blir allvar på riktigt. Då möter man Mexiko på Falkenberg Arena. lagen möttes senast i en träningslandskamp på Ullevi under sommaren 2011 och det blev då en svensk 2-0 seger. Matchen börjar 18:15 och går att se i TV12.

Under EM möter Sverige Tyskland, Ryssland och Italien och samtliga utav dessa matcher visas i SVT och Tv4:s kanaler. För att avancera till slutspel krävs det att man blir ett utav de två bästa lagen i gruppen. Du hittar all information om mästerskapet under fliken dam EM 2017 högst upp på sidan.

Av |2017-07-07T10:16:58+00:007 juli, 2017|Damlandslaget, Landskamper|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng