Tipsduellen – Tipset utan kryss!2021-05-06T14:39:56+02:00
Snabbare
SPELA TIPSDUELLEN

Tipsduellen är ett poolspel från Snabbare.com.  Det går ut på att du som spelare ska pricka in rätt resultat i 10 utvalda matcher. Skillnaden mot andra poolspel är att du enbart ska gissa om matchen slutar med hemmaseger (1) eller bortaseger (2). Blir det oavgjort i matchen så räknas det som ett vinnande resultat oavsett om du valt en hemmaseger eller bortaseger.

SÅ FUNKAR TIPSDUELLEN

Tipsduellen banner

Tips & systemförslag

Hur spelar man Tipsduellen?

Tipsduellen är ett poolspel, det vill säga att det är samma spelform som bland annat Stryktipset. Skillnaden med Tipsduellen är att ska spela på tio utvalda matcher och du ska gissa om det blir en hemmaseger (1) eller bortaseger (2). Krysset är borttaget i tipsduellen och skulle en match sluta oavgjort så blir den matchen automatiskt vinst oavsett om du spelat på en hemmaseger eller bortaseger. Tipsduellen går ut på att du ska tippa rätt utfall i dessa tio matcher och lyckas du med detta så vinner du pengar. Till skillnad på andra poolspel så har Tipsduellen en fast kostnad på 50 kronor och du kan inte gardera upp dig i de olika matcher. Utan det är antingen hemmaseger (1) eller bortaseger (2) som ska spelas på varje match. Tipsduellen är en ett poolspel som spelsidan Snabbare.com tillhandahåller och återbetalningen på tipsduellen ligger på 82,5 procent till skillnad mot poolspelen som svenska spel erbjuder som har en återbetalning på 65 procent.

Så spelar du Tipsduellen

  • Varje vecka gäller det att tippa exakt 10 matcher på en kupong.
  • Varje tips kostar 50 kr att lämna in.
  • Tipsduellen går ut på att tippa rätt vinnare i alla 10 matcher.
  • Du tippar hemmaseger (1) eller bortaseger (2) i matcherna.
  • Oavgjort i matchen och matchen räknas som vinst.
  • Alla rätt ger vinst, ensam vinnare är garanterad 1 miljon kronor
  • Tipsduellen är ett poolspel med 82.5 procent återbetalning.

Vad kostar det att spela Tipsduellen?

Att spela Tipsduellen har ett fast pris på 50 kronor vilket gör att alla spelare utgår från samma förutsättningar. Man kan inte gardera upp någon match utan det är tio matcher där du ska spela enkelrad och gissa vilket utfall som blir av. Men den stora skillnaden är såklart att krysset är på din sida. För sluta matchen oavgjort så blir det vinst på kupongen oavsett om du spelat hemmaseger eller bortaseger.

Hur vinner man på Tipsduellen?

Vinsten på Tipsduellen betalas enbart ut till de spelare som har tio rätt. De vill säga prickar in alla matcher på kupongen. Vinstsumman är precis som i andra poolspel varierande och beror på hur stor omsättningen under veckan varit samt hur många som prickar in alla rätt. Har ingen spelare tio rätt så förs den prispotten över till nästkommande vecka och därmed ökar vinsterna. Utbetalningen på Tipsduellen ligger dock på 82,5 procent vilket är betydligt högre än övriga poolspel som har en återbetalningsprocent på 65 procent.

1 miljon kronor i jackpott!

Är du ensam vinnare med tio rätt på Tipsduellen så är du garanterad minst 1 miljon kronor i en jackpot.

Vilka matcher kommer finnas med på Tipsduellen?

De tio matcherna som finns med på kupongen kommer att väljas ut av Snabbare.com och det kommer att vara varierande matcher från både fotboll och ishockey. Tipsduellen är inte heller enbart någon specifik liga utan det kan vara matcher från flera olika ligor på samma kupong.

Skattefria vinster på tipsduellen

Snabbare.com som tillhandahåller poolspelet Tipsduellen innehar svensk spellicens vilket gör att alla vinster från tipsduellen är helt skattefria.

Regler och villkor kring tipsduellen

Du måste minst vara 18 år fyllda eller äldre för att delta i kampanjen.
För att din kupong ska räknas som giltig måste du tippa alla tio matcher på kupongen.
Tippar du rätt på alla matcher på kupongen är du berättigad till vinst.
Vid vinst beror summan på hur många som deltagit i veckans omgång och vunnit. Den räknas ut därefter.
Står du som ensam vinnare efter omgångens slut är du garanterad att minst få 1 000 000 i vinstpengar.
Du kan enbart använda riktiga pengar för att spela på Tipsduellen.
Du kan som spelare tills spelstoppet trätt i kraft ändra dina lagda spel.
För varje deltagande i Tipsduellen kostar det 50 kr.

Tipsduellen banner
Till toppen