U21-lagets trupp till årets första kvalmöten

//U21-lagets trupp till årets första kvalmöten

U21-lagets trupp till årets första kvalmöten

I nästa vecka kommer U21-landslaget att återuppta sitt kvalspel till EM 2019 i Italien med två matcher på bortaplan. Laget har hittills hunnit med att spela 4 matcher, vilket resulterat i 8 viktiga poäng och en andraplats i tabellen. Mars månads motståndare ligger båda två i den nedre delen utav tabellen och har hittills fått med sig en respektive två vinster i kvalet.

Inledningsvis kommer man att ställas mot Turkiet på bortaplan den 23 mars. Veckan därpå åker man ytterligare söderut för ett möte med det cypriotiska landslaget. Lagen har redan mötts en gång i kvalet och det mötet resulterade i en svensk 4-1 seger.

Under gårdagen togs den svenska truppen till dessa matcher ut och den ser ut som följer:
Pontus Dahlberg, Oscar Linnér, Joel Andersson, Jonathan Augustinsson, Franz Brorsson, Filip Dagerstål, Dennis Hadzikadunic, Eric Smith, Linus Wahlqvist, Joel Asoro, Gustav Engvall, Alexander Isak, Anton Salétros, Jordan Larsson, Jonathan Levi, Erdal Rakip, Isak Ssewankambo, Carlos Strandberg, Mattias Svanberg och Tesfaldet Tekie.

Truppen innehåller flera nya namn såsom Dennis Hadzikadunic, Jonathan Levi, Jonathan Augustinsson och Tesfaldet Tekie.

Av |2018-10-01T10:11:46+00:0014 mars, 2018|U21-EM|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng