Tips-SM-tävlingen är en populär tävling som Svenska Spel arrangerar varje år. Tävlingen startar 26 februari och pågår i 6 veckor.

När börjar Tips-SM?

26/2 kl 16.00 (det betyder att deadline är 15.59)

Var anmäler jag mig till Tips-SM?

>> Klicka på denna länk för komma till sidan för att registrera dig.

Om du inte har ett konto sedan tidigare så kan du skaffa dig ett sådant på Svenska Spel.

Vilket system ska jag använda under Tips-SM?

Det är  ett 64-raderssystem som gäller.

Svenska Spels Stryktips-SM

Tips-SM-tävlingen är en populär tävling som Svenska Spel arrangerar varje år. I denna tävling kan du vinna fantastiska priser om du har tur nog att gissa rätt utfall av vissa sportevenemang. Tävlingen startar 26 februari och pågår i 6 veckor.

För att delta i Tips-SM måste du vara minst 18 år gammal och ha ett giltigt Svenska Spel-konto. Tävlingen är öppen för alla som är bosatta i Sverige, oavsett om de är regelbundna spelare eller inte.

Om du vill pröva lyckan i Tips-SM måste du gå in på Svenska Spels webbplats och registrera ett konto. När du har registrerat dig kommer du att kunna logga in och börja göra dina spel.

Tävlingen kommer att pågå från vecka åtta till tretton, där de fem bästa omgångarna räknas. Precis som tidigare år kan Tips-SM spelas både individuellt och i lag. Om du spelar i ett lag måste varje medlem i laget göra sina egna spel.

Anmälan till Tips-SM, som måste göras både individuellt och i lag, måste göras före speltidens slut kl. 15.59 i tävlingens första omgång lördagen den 26 februari.

Lycka till!

 

Uppdaterad 25 februari, 2022