Expekt

EM-kvalet mot EM 2024 i Tyskland inleds för Herrlandslaget den 24 mars. Från och med den 13 december går det att köpa biljetter till premiären mot Belgien på Friends Arena. Se info nedan.

Den 13 december är Luciadagen och datumet är mest känt för detta. Den 13 december 2022 kommer även att vara en dag för svenska fotbollsälskare att hålla koll på. Under tisdagen släpps nämligen biljetter till svenska herrlandslagets premiärmatch i EM-kvalet i vår.

Den 24 mars väntar världstvåan på FIFA-rankingen Belgien på Friends Arena för att sparka igång kvalet mot Europamästerskapet i Tyskland 2024. Matchen blir en viktig sådan för hela kvalspelet då Sverige tillsammans med just Belgien och möjligen Österrike är de tre länder som bör tampas om de två platserna till EM. Avspark för matchen mot Belgien är 20:45.

Biljetter till Belgien-matchen kommer alltså släppas imorgon tisdag. Enligt Svenska Fotbollförbundet är priset för biljetter till EM-kvalmatchen mellan 200-855 svenska kronor. Biljetterna släpps från och med 10:00 tisdagen den 13 december.

Köp av biljett görs på: www.svenskfotboll.se/biljett/

Uppdaterad 12 december, 2022