Expekt

Marcus Birro har tippat hur matcherna i omgång 1 av fotbolls-EM 2024 slutar. Med start fredagen den 14 juni och avslut tisdagen den 18 juni har Expekt-ambassadören tippat 1X2 i samtliga gruppspelsmatcher från premiäromgången.

Premiärdagen av fotbolls-EM 2024 är här. Fredagskvällen den 14 juni innehåller en premiär mellan Tyskland och Skottland och följs upp av en helg fullspäckad med fotboll i världsklass. På tisdag avslutas premiäromgången i Grupp F innan gruppspelet fortsätter på onsdag. I ett samarbete med Nya Expekt och EM-fotboll.se har i låtit journalisten och författaren (Expekt-ambassadören) Marcus Birro tippa varje omgång i gruppspelet, och varje match. Birro har lagt 1X2 i varje fajt, och frågan är om du vill Betta med Birro, eller snarare Betta MOT Birro. Detta gör du hos Nya Expekt, där du kan registrera dig enkelt.

Expekt
  • Upp till 1 500 kronor i matchat gratisspel

  • Om. krav: Utan omsättningskrav

  • Läs mer om regler & villkor

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Så slutar omgång 1, enligt Birro

Kommentarerna kommer från Marcus Birro och finns under vissa matcher, inte alla.

Grupp A

Tyskland-Skottland
X

Kommentar:
Det är ju 1-1, inga konstigheter. Skottarna älskar det där.

Ungern-Schweiz
2

Grupp B

Spanien-Kroatien
1

Kommentar:
Spanien är ju bra, alltså. Kroatien är också bra men inte så jävla bra längre. De har inte riktigt fått till det.

Italien-Albanien
1

Kommentar:
Fast jag är rädd. Albanien älskar ju Italien och italiensk fotboll, de absorberar den. Men det där måste Italien bara vinna, så är det.

Grupp C

Slovenien-Danmark
2

Kommentar:
Danmark vinner ju. De har ett lite behagligare nu. De gjorde ett förjävla fint EM 2021, med allt som var med Christian Eriksen och allt. I ett mästerskap handlar mycket om det mentala. Sen inför VM var de premisserna borttagna, och då var de inte bra. De var inte övertygande mot Sverige i genrepet heller, egentligen. Men de var ändå bättre, så jag tror Danmark vinner premiären.

Serbien-England
X

Kommentar:
Ett klockrent jävla kryss.

Grupp D

Österrike-Frankrike
2

Polen-Nederländerna
2

Grupp E

Rumänien-Ukraina
2


Belgien-Slovakien
1

Grupp F

Turkiet-Georgien
2

Kommentar:
Minus 1.5 mål i matchen. Det blir 0-1.


Portugal-Tjeckien
1

Alla speltips på EM-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 14 juni, 2024