Inför Sveriges landskamp mot Slovakien

//Inför Sveriges landskamp mot Slovakien

Inför Sveriges landskamp mot Slovakien

Foto: Wikimedia

Nations League-omgången avrundas idag och Sverige kommer ställa sig på planen ikväll, dock inte i ett möte där poäng finns med i bilden. Istället tar man emot det slovakiska landslaget för en träningslandskamp på Friends Arena. Båda lagen ingår i division B, där lagen endast har fyra NL-möten under hösten vilken ger rum för att planera in vänskapliga möten som dessa. Redan igår presenterades den startelva som kommer att gälla för Sverige i mötet, där en helt ny uppställning spelare får möjligheten i matchen.

De två lagen har spelat fem tidigare matcher mot varandra, där Slovakien inte lyckats besegra Sverige en enda gång. Sverige har i sin tur vunnit tre av mötena, där sen senaste segern kom under förre årets januariturné. Den gången blev det en storseger där det svenska laget gjorde sex mål på motståndarna. Under alla matcher har Sverige endast släppt in ett mål mot laget, vilket skedde i en träningslandskamp 1996.

Matchen har avspark klockan 20:45 och går att följa i TV12 eller hos C More.

Sofie Hansson

Av |2018-10-16T10:10:57+00:0016 oktober, 2018|Landskamper|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng