Nations League-slutspelet är lottat

//Nations League-slutspelet är lottat

Nations League-slutspelet är lottat

Foto: Wikimedia

Förutom att kvalet till fotbolls-EM spelas under nästa år, kommer även slutspelet i Nations League äga rum då. Under perioden 5-9 juni kommer det hela att avgöras i Portugal i samband med att övriga europeiska landslag spelar kvalmatcher. Till slutspelet kvalificerade sig de lag som vann respektive grupp i division A och därmed ses som de främsta lagen i Europa.

Igår skedde lottningen inför slutspelet, där de fyra lagen lottades in i par som möter varandra i de två semifinalerna. Här blev det klart att värdlandet Portugal ställs mot Schweiz, samtidigt som Nederländerna och England möts i den andra. Segrarna i de två matcherna kommer sedan att mötas i finalen som hålls på Porto’s Estádio do Dragão. På vår undersida om slutspelet hittar du alla datum och tider för matcherna.

Sofie Hansson

Av |2018-12-04T14:18:58+00:004 december, 2018|Nations League|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng