Expekt

Foto: Bildbyrån

Med mindre än 20 dagar kvar till den viktiga kvalmatchen borta mot Rumänien så är det glädjande besked att våra anfallare visar målform i sina ligalag. 

Robin Quaison var åter med i startelvan för sitt Mainz efter att ha fått inleda på bänken matchen innan. Quaison tackade för förtroendet från tränaren och dundrade i den andra halvleken in ett skott från 30 meter upp i krysset. Quaison blev senare under matchen utbytt och fick stående ovationer från hemmasupportrarna. Quaisons mål betydde 2-1 till Mainz som sedan vann matchen med 3-1. Robin blev även för sin insats uttagen till veckans lag i tyska Bundesliga.

Alexander Isak ville inte vara sämre än sin landslagskollega och gamle AIK kompis. Isak fick i helgens match mot Celta Vigo börja matchen från bänken. När han sedan blev inbytt med en kvart kvar av matchen visade han direkt vilken klass han besitter. Efter att ha varit på planen i sju minuter skickade Alexander Isak in 1-0 till sitt Sociedad efter att ha blivit framspelad av norske Martin Ödeegard. Isaks mål blev även slutresultat och målet var hans andra för säsongen i La liga. Real Sociedad ligger i och med segern nu på en tredje plats i La Liga.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här

Uppdaterad 15 september, 2021