MATCH: Tjeckien – Kosovo

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 20:45 14/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

          Odds               

1.85
888

Grupp A lever i allra högsta grad. Kosovo har med två matcher kvar fortfarande möjligheten att ta sig direkt till EM 2020 i sitt första kvalspel någonsin. Tjeckien å andra sidan har platsen i sina egna händer, poäng mot Kosovo och platsen till EM är i princip klar. 

Med två matcher kvar av kvalet till EM så ligger Tjeckien på andra plats med 12 poäng, 3 poäng bakom England som leder Gruppen och 1 poäng före Kosovo som jagar på tredje plats.

Tjeckien har den här matchen och sedan Bulgarien som är helt avhängda i sista matchen kvar. Samtidigt som Kosovo möter England i sista matchen så att Tjeckien ska nå en EM plats ser ljus ut för hemmalaget.

Men ingenting är ännu avgjort och båda lagen kommer gå för seger. Tjeckien förlorade senaste hemmamatchen mot Nordirland i en träningsmatch med 3-2. Kosovo spelade senast en svängig bortamatch mot England där det tillslut blev förlust med 5-3.

Det är med andra ord två lag som är i målform som kommer till start. Hemmalaget har imponerat på hemmaplan under EM-kvalet både målen och segrar har kommit på löpande band. Bortalaget har inte hittat samma poängskörd med bortaspelet men målskörden har det inte varit något fel på.

Hemmalaget är favoriter till vinsten men oddset 1.68 på Tjeckien vinst och 5.10 på Kosovo tycker jag är för stora skillnader, så mycket bättre är inte hemmalaget än Kosovo tycker jag. Därför väljer jag att avstå 1×2 spelet i den här matchen.

Jag väljer istället att rikta blicken mot målen och att båda lagen gör mål känns som ett mycket mer intressant spel. Båda lagen kommer gå framåt och ytor kommer skapas åt båda hållen så chanser kommer skapas, återstår bara att se vilket av lagen som kommer kunna utnyttja dessa på bästa sätt.

Att båda lagen gör mål till oddset 1.85 hos 888sport är ett odds jag tycker har bra spelvärde och är spelet jag kommer spela på!

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på Båda lagen gör mål för att:

  • Tjeckien har gjort mål i 13 raka hemmamatcher

  • Kosovo har nätat i de 5 senaste bortamatcherna

  • Mötet mellan lagen för två månader sedan slutade 2-1 till Kosovo

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här

Uppdaterad 15 september, 2021


Borussia Dortmund - Real Madrid
TV4 Play