MATCH: Kosovo – England

 SPELTIPS: Båda lagen gör mål

 SPELSTOPP: 18:00 17/11

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: William Hill

Odds  

1.78
William Hill
SPELA HÄR!

Sista kvalomgången i grupp A ska spelas, Kosovo ska avsluta sitt första EM-kval någonsin och laget har imponerat stort men nådde inte enda fram till EM. England å andra sidan är redan klara för EM tillsammans med Tjeckien och har ett EM nästa sommar att se fram mot. 

Kosovo har imponerat på många genom att spela en fartfylld och offensiv fotboll. Under sitt första EM-kval som egen nation så har laget samlat ihop till totalt 11 poäng och Kosovo ligger på en tredje plats i grupp A. Men i och med förlusten i senaste matchen mot Tjeckien så är chanserna att nå EM via kvalet borta då en vinst i den matchen krävdes för att laget skulle kunna gå om Tjeckien.

Men även om Kosovo inte nådde enda fram och klarade att kvala sig till EM så har laget imponerat och speciellt på hemmaplan har laget varit ruskigt effektiva, mål i varje match har det blivit och flera lag har haft tuffa matcher när man har kommit till Kosovo.

England har spelat vad man har kunnat förvänta sig av England i ett kval, 6 vinster och 1 förlust har det blivit under kvalet och nationen är klara för EM nästa år. England har också en imponerade målproduktion och målskillnad på 33-6 efter 7 matcher. Harry Kane är den spelare som hittat nätet mest gånger i England med sina 11 mål. I och med detta delar han skytteliga ledningen med Eran Zahavi från Israel. Jag kan tänka mig att Harry Kane gärna vinner skytteligan själv och går för att göra ytterligare mål i den sista matchen.

Kosovos målgaranti på hemmaplan och Englands fina målfacit under kvalet, kryddat med att matchen inte har någon innebörd för något att lagen öppnar upp för en match med mycket målchanser. Så att båda lagen gör mål känns rimligt och det är vad jag kommer välja att spela på.

Att båda lagen gör mål ger oddset 1.78 hos William Hill.

Speltips: Båda lagen gör mål

Jag väljer att spela på Båda lagen för mål för att:

  • Kosovo har gjort mål i varje hemmamatch de senaste 10 matcherna

  • Matchen mellan lagen som spelades i England slutade 5-3 till England

  • Inget av lagen har något att spela för, England är redan klara för EM och Kosovo kan inte nå EM. Så en helt öppen match är att vänta

Spela båda lagen gör mål hos William Hill

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här