Sverige spelar genrep mot Estland

//Sverige spelar genrep mot Estland

Sverige spelar genrep mot Estland

Inför höstens kommande EM-kval så kommer flera landslag att arrangera träningsmatcher för att komma in i matchläge inför det viktiga gruppspelet där varje poäng är guld värd. Det svenska landslaget kommer denna gång att spela träningsmatch på hemmaplan och denna kommer att ske på Friends Arena den 4 september, endast ett par dagar innan man inleder kvalet på bortaplan mot Österrike.

Laget som man kommer att möta under denna träningsmatch är Estland som under kvalet kommer att spela i  grupp E där konkurrensen bland annat består av England och Schweiz. Estlands landslag tränas av den tidigare Djurgårdstränaren Magnus Pehrsson som ser fram emot att få se lagen spela emot varandra.
”-Personligen är det självklart speciellt att få vara en del av den här matchen. För laget är det viktigaste att fungera som ett starkt kollektiv mot en bra motståndare innan vi börjar spela om viktiga poäng”, säger Pehrsson.

Vid tidigare möten som Estland och Sverige har spelat emot varandra så har Sverige gått segrande ur 13 av de 14 matcherna. Den sista slutade med ett oavgjort resultat.

Av |2014-04-17T13:44:26+00:0017 april, 2014|Landskamper|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng