Var spelas finalen i Nations League?

//Var spelas finalen i Nations League?

Var spelas finalen i Nations League?

Foto: Wikimedia

NÀr Nations League drar igÄng i höst sÄ inleds det hela med ett stort gruppspel, dÀr de 50-talet deltagande nationerna deltas in i 16 olika grupper om 3-4 lag. Förutom att de lag som vinner sina grupper tar sig vidare till play-offspelet som Àger rum under vÄren 2020 kommer fyra nationer att ta sig till turneringens allra första slutspel.

Slutspelet kommer att Ă€ga rum den 5–9 juni 2019 och hit tar sig lagen i division A som vinner sina grupper. UpplĂ€gget bestĂ„r utav tvĂ„ semifinaler varifrĂ„n vinnarna tar sig till den stora finalen. Segraren hĂ€r fĂ„r slutligen Ă€ran att lyfta den fĂ€rgglada Nations League-pokalen.

Ännu Ă€r det inte klart vart detta slutspel kommer att Ă€ga rum, mer Ă€n att det Ă€r en utav de kvalificerade slutspelslagen som kommer att fĂ„ hĂ„lla i dessa möten. De lag som dĂ€rmed har möjligheten till att fĂ„ göra detta Ă€r Tyskland, Frankrike, Holland, Belgien, Schweiz, Island, Portugal, Italien, Polen, Spanien, England och Kroatien. VĂ€rdnationen berĂ€knas vara bestĂ€md i slutet utav Ă„ret.

HÀr kan du lÀsa mer om turneringens slutspel

Sofie Hansson

Av |2018-09-28T11:30:27+00:007 augusti, 2018|Nations League|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng