Dubbla matcher mot Sydafrika

//Dubbla matcher mot Sydafrika

Dubbla matcher mot Sydafrika

I söndags reste det svenska damlandslaget ner till Sydamerika där de kommer att hålla träningsläger, men även spela en träningslandskamp mot det Sydamerikanska damlandslaget. Matchen kommer att hållas på Green Point Stadium i Kapstaden och detta blir första gången som det afrikanska damlandslaget får möjligheten att spela på en såhär stor arena. Matchen i sig är en del utav landets firande utav den tidigare presidenten Nelson Mandela som skulle ha fyllt 100 år i år.

Men nu behöver det svenska landslaget inte vänta ända till söndag för att få spela match, utan redan idag torsdag kommer ett inofficiellt möte mellan lagen att ske. Spelet är här förlängt till 3 gånger 30 minuter och ger förbundskapten Peter Gerhardsson en möjlighet att prova olika upplägg inför söndagens match, dit en publik på drygt 10 000 beräknas. Matchen på söndag har avspark 13:00 svensk tid och kommer att sändas i TV12

Av | 2018-01-18T11:37:48+00:00 18 januari, 2018|Damlandslaget|0 Comments

Skriv en kommentar

Genom att du fortsätter att använda denna sajt så godkänner du användningen av Cookies. Mer info

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Vi vidarebefordrar information om din användning av vår webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

Stäng