Dubbla matcher mot Sydafrika

//Dubbla matcher mot Sydafrika

Dubbla matcher mot Sydafrika

I söndags reste det svenska damlandslaget ner till Sydamerika dÀr de kommer att hÄlla trÀningslÀger, men Àven spela en trÀningslandskamp mot det Sydamerikanska damlandslaget. Matchen kommer att hÄllas pÄ Green Point Stadium i Kapstaden och detta blir första gÄngen som det afrikanska damlandslaget fÄr möjligheten att spela pÄ en sÄhÀr stor arena. Matchen i sig Àr en del utav landets firande utav den tidigare presidenten Nelson Mandela som skulle ha fyllt 100 Är i Är.

Men nu behöver det svenska landslaget inte vÀnta Ànda till söndag för att fÄ spela match, utan redan idag torsdag kommer ett inofficiellt möte mellan lagen att ske. Spelet Àr hÀr förlÀngt till 3 gÄnger 30 minuter och ger förbundskapten Peter Gerhardsson en möjlighet att prova olika upplÀgg inför söndagens match, dit en publik pÄ drygt 10 000 berÀknas. Matchen pÄ söndag har avspark 13:00 svensk tid och kommer att sÀndas i TV12

Av |2018-01-18T11:37:48+00:0018 januari, 2018|Damlandslaget|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng