Gerhardsson trupp till landskamp mot Sydafrika

//Gerhardsson trupp till landskamp mot Sydafrika

Gerhardsson trupp till landskamp mot Sydafrika

Omslagsbilden till detta inlÀgg Àr hÀmtad frÄn UEFA:s hemsida

Det svenska damlandslaget avrundade Äret med en oavgjord trÀningslandskamp mot Frankrike i november och har nu ett uppehÄll tills det efter Ärsskiftet Àt dags att Äter igen ladda upp inför det stundande VM-kvalet. Förutom det traditionsenliga deltagandet i Algarve Cup den 28 februari-8 mars kommer laget dessförinnan att Äka pÄ trÀningslÀger i Sydafrika i januari, dÀr man bland annat kommer hinna med ett möte med landets egna damlandslag.

Under dagen idag presenterade förbundskapten Peter Gerhardsson den trupp som fÄr följa med pÄ lÀgret och som kommer att spela i 2018 Ärs första landskamp.

MÄlvakter: Hilda Carlén, Emma Holmgren och Zecira Musovic

Backar: Jonna Andersson, Emma Berglund, Nathalie Björn, Mia Carlsson, Magdalena Eriksson, Hanna Glas, Amanda Ilestedt och Linda Sembrandt

MittfÀltare/Anfallare:Kosovare Asllani, Stina Blackstenius, Amanda Edgren, Hanna Folkesson, Lina Hurtig, Sofia Jakobsson, Loreta Kullashi, Mimmi Larsson, Julia Roddar, Elin Rubensson, Olivia Schough och Caroline Seger

Matchen som kommer att spelas den 21 januari kommer att sÀndas i TV12

Av |2017-12-12T16:28:37+00:0012 december, 2017|Damlandslaget|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng