Landslagsspelare kan prisas vid Fotbollsgalan

//Landslagsspelare kan prisas vid Fotbollsgalan

Landslagsspelare kan prisas vid Fotbollsgalan

Foto: BildbyrÄn

HÀrom dagen presenterades de nominerade som kan komma att prisas vid Fotbollsgalan som Àger rum den 12 november. Flera vÀlkÀnda namn ifrÄn landslagen finns med bland de nominerade, som frÀmst prisas för sina insatser i klubblagen.

I kategorin Ă„rets mĂ„lvakt finns samtliga VM-mĂ„lvakter, Karl-Johan Johnsson, Kristoffer Nordfeldt och Robin Olsen, med som nominerade pĂ„ herrsidan. Även i kategorierna Ă„rets back och Ă„rets mittfĂ€ltare Ă€r det idel namn ifrĂ„n Ryssland-truppen som listas.

Tittar man pĂ„ damsidan finns tvĂ„ av svenska landslagets mĂ„lvakter (Hevig Lindahl och Zecira Musovic) med som nominerade till Ă„rets mĂ„lvakt. Även i de övriga kategorierna för Ă„rets back, Ă„rets mittfĂ€ltare och Ă„rets forward Ă€r det vĂ€lkĂ€nda landslagsspelare ifrĂ„n damlandslaget som har möjligheten att ta hem de mycket fina utmĂ€rkelserna.

Utöver de ovanstÄende kategorierna kommer ett antal andra priser att delas ut, dÀribland guldbollen och diamantbollen som delas ut till den bÀsta manliga och kvinnliga spelaren.

Fotbollsgalan kommer att visas i TV4.

Sofie Hansson

 

Av |2018-10-29T14:52:59+00:001 november, 2018|Landslag|0 Comments

Skriv en kommentar

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.

Genom att du fortsÀtter att anvÀnda denna sajt sÄ godkÀnner du anvÀndningen av Cookies. Mer info

Vi anvÀnder cookies för att anpassa innehÄllet och annonserna till anvÀndarna, tillhandahÄlla funktioner för sociala medier och analysera vÄr trafik. Vi vidarebefordrar information om din anvÀndning av vÄr webbplats till de sociala medier och annons- och analysföretag som vi samarbetar med.

StÀng