Expekt

England och Spanien återstår i kampen om EM-guldet 2024. Men många spelare återstår fortsatt i kampen om skytteligasegern i turneringen. Nedan listar vi oddsen för vinnaren av skytteligan i fotbolls-EM 2024.

Notera att vissa spelare som har spelat klart i turneringen fortsatt kan vinna skytteligan, om man delar på segern. De spelare som har 13.00 i odds har spelat klart för den här turneringen men man kan fortfarande vinna skytteligan tillsammans med Harry Kane och Dani Olmo. De två sistnämnda är dock favoriter till att göra flest mål i EM då man har en match kvar att spela. Skulle någon av Kane eller Olmo göra mål i finalen så kliver man upp i ensam skytteligaledning på fyra mål, och lämnar övriga kandidater borta från skytteligaposten. Just nu har vi sex stycken spelare på tre mål, vilket innebär att sex spelare eller fler KAN dela på skytteligasegern till slut.

Skytteligan i EM 2024

Listan nedan omfattar endast spelare som kan vinna skytteligan, alltså de spelare som är på tre mål eller som är kvar i turneringen. Många fler spelare har gjort exempelvis två mål eller ett mål.

Harry Kane, 3 mål
Dani Olmo, 3 mål
Cody Gakpo, 3 mål
Georges Mikautadze, 3 mål
Ivan Schranz, 3 mål
Jamal Musiala, 3 mål
Jude Bellingham, 2 mål
Fabian Ruiz, 2 mål
Bukayo Saka, 1 mål
Ollie Watkins, 1 mål
Lamine Yamal, 1 mål
Nico Williams, 1 mål
Dani Carvajal, 1 mål
Mikel Merino, 1 mål
Alvaro Morata, 1 mål
Rodri, 1 mål
Ferran Torres, 1 mål

Odds skytteligavinnare EM 2024

Spelare

Expekt LeoVegas
H.Kane(Eng)
Olmo (Spa)
C. Gakpo (Ned)
Mikautadze(Geo)
J. Musiala (Tys)
I. Schranz (Svk)
Bellingham(Eng)
F. Ruiz (Spa)
Morata (Spa)
B. Saka (Eng)
Yamal (Spa)
Expekt
  • Upp till 1 500 kronor i matchat gratisspel

  • Om. krav: Utan omsättningskrav

  • Läs mer om regler & villkor

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Spela ansvarsfullt, stodlinjen.se, spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Uppdaterad 11 juli, 2024