Betsson

Foto: Bildbyrån

Annons: ⇢ Betsson - Få 100 kr gratisspel på dina EM-spel!

18+ år | Regler & villkor gäller | Gäller nya kunder

Nu har de allra sista kvalmatcherna i gruppspelet till damernas fotbolls EM 2022 avklarats. Matcherna, som skulle ha spelats redan under hösten, har på grund av de rådande omständigheterna fått flyttas fram, men nu har vi äntligen fått fram de slutliga tabellställningarna.

Det svenska laget kunde redan i slutet av oktober se sig klara för EM-spel, detta med en match kvar att spela. Detta avslutande möte med Slovakien i december resulterade i ännu en storseger (6-0), vilket gjorde att laget säkrade tabellens topp-placering.

Övriga lag som toppade sina kvalgrupper är Nederländerna, Danmark, Norge, Spanien, Finland, Frankrike, Belgien och Tyskland. Även Italien, Island och Österrike är klara för EM-spel tack vare sina poäng som grupptvåor

Ryssland, Nordirland, Tjeckien, Portugal, Schweiz och Ukraina, som även de kom på en andraplats i sina grupper får i sin tur göra upp i playoffen som äger rum under våren. Här kommer lagen lottas in i par som möter varandra i dubbla möten, där den totala målsiffran avgör vem som går till EM. Playoff-matcherna är planerade att spelas 9 och 13 april.


Newcastle United - Norwich City
        Betsson
Leeds United - Crystal Palace
        Betsson