MATCH: Turkiet – Italien

 SPELTIPS: Över 2,5 mål

 SPELSTOPP: 21:00 11/6

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

2.38
LeoVegas rund
SPELA NU

Äntligen så drar EM igång! Årets absolut största höjdpunkt i mina ögon. Första matchen blir mellan Turkiet-Italien, matchen spelas i Rom inför en sisådär 20 000 åskådare! Så att Turkiet står som hemmalag stämmer verkligen inte!

Italien håller jag som en av guldkandidaterna och laget kommer till EM med ett riktigt bra harmoni i truppen.Dem har 0 insläppta på dem åtta senaste matcherna och har dessutom inte förlorat på 27 matcher om jag minns rätt. Mancini & co har något riktigt stort på gång! Inget snack om att det kommer bli en tuff match direkt för Turkiet! Och jag gissar på att Turkiet kommer behöva fokusera rejält på defensiven om dem ska orka stå emot ett spelhungrigt Italien!

Turkiet kommer ju till mästerskapet med en bra form dem också, men att kunna stå emot Italien i premiären nere i Rom? Nej, det tror jag inte att dem fixar! Jag tycker att jag har hittat ett riktigt bra spel till kvällens match!

Man pratar ju om att det kan vara mycket nerver och att det kan ta ett tag tills det släpper. Men jag håller Italien oerhört högt och även om Turkiet kommer köra defensivt, så tror jag att det blir väldigt tufft att stå emot en Immobile i storform exempelvis.

Jag tror att vi kommer få se ett hel taggat Italien som kommer satsa framåt! Dem sju senaste matcherna så snittar Italien 3mål per match. Och Turkiet snittar 2. Därför väljer jag att köra på Leovegas över 2,5mål till 2.38 i odds(!)

Speltips: Det blir fler än 2,5 mål i matchen

Jag väljer att köra spelet främst av tre faktorer:

  • Italien har hemmaplan och kommer komma ut heltaggat!
  • Extremt mycket offensiv kvalité och en Immobile i storform. Killen har gjort närmare 60 mål dem två senaste säsongerna för sitt Lazio.
  • Båda nationerna har ett högt målsnitt!
Spela på Över 2,5 mål hos LeoVegas!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 22 juli, 2021