Uppdaterad 12 juni, 2021

 MATCH: Turkiet – Italien

 SPELTIPS: Över 2,5 mål

 SPELSTOPP: 21:00 11/6

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds:

2.38
Snabbare
SPELA NU

Danmark mot Finland, härligt med ett nordiskt möte! Historiskt för den delen också! Att Finland skulle nå EM, det trodde jag inte när kvalen började. Jag är nog inte ensam? Vilket som…

Jag tror verkligen att Finland får vara med i det här mästerskapet för att se och lära. Tror faktiskt dem själva känner så. Nu i genrepet förlorade man mot Estland med 1-0. En träningslandskamp men ändå!

Nyckelspelaren i Finland blir Teemu Pukki från Norwich, sen finns det några intressanta namn som Robin Lod, Marcus Forss, Joel Pohjanpalo, Fredrik Jensen och Kamara, men det är tunt. Det blir tuff öppningsmatch mot Danmark! Tror mycket väl att det kan bli spel mot ett mål i den här matchen.

Riktar vi blickarna mot Danmark, så har dem några namn som håller riktigt hög klass! Kasper Schmeichel i mål, Simon Kjaer, Andreas Christensen, Pierre-Emile Höjbjerg, Christian Eriksen, Poulsen, Braithwaite, Skov. Ja, listan är lång. Det här är ett Danmark som jag tror med lite tur skulle kunna nå en semifinal.

Oddsen är alldeles för låga på en dansk seger, men jag tycker att jag har hittat ett spel som är riktigt bra! Då jag tror att matchbilden kommer vara Danmark för hela slanten, så väljer jag ett 3-vägs handicap på Danmark med -1. Alltså att Danmark vinner med minst 2mål! Oddset ger i detta nu 2.30 hos Comeon.com! Den tar jag alla dagar i veckan!

Speltips: Danmark vinner matchen med minst 2 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Råder stor klasskillnad mellan lagen!
  • Tror Danmark kommer gasa full fart framåt! Vill Danmark nå ett slutspel, så måste dem vinna den här matchen. Det vet dem också!
Spela Danmark -1 hos Snabbare!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.


Irland - Nordirland