MATCH: England – Kroatien

 SPELTIPS: Över 2,5 mål

 SPELSTOPP: 15:00 13/6

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

2.20
Betsson

Dags för en riktig toppmatch! Tror på en mycket intensiv och rolig match mellan lagen! England har ett helt fantastiskt lag på pappret. Att ta ut en startelva kan nog inte vara helt lätt, då det är tuff konkurrens på i stort sett varenda position.

Kolla bara anfallet! Kane, Sterling, Sancho, Grealish, Foden, Calvert-Lewin, Rashford och Saka! Visst, England har inte direkt någon vinnarkultur när det kommer till mästerskap de senaste åren, men wow vilket lag!

Kroatien har ju en jättestark trupp dem också och är alltid svårspelade. Det finns mycket skickliga spelare i detta Kroatien. Andrej Kramaric, Kovacic, Luka Modric, Ivan Perisic, Josko Gvardiol. Ja, talang finns det gott om! Många målar ju upp England som ett lag som ska ta sig hela vägen det här mästerskapet, vilket fullt möjligt kan stämma. Men här har jag ett bra spel för dagen!

England kommer komma ut heltaggade och vilja föra matchen, men tro inte att Kroatien kommer vika ner sig. Jag tror att det kan bli en ganska så jämn tillställning till en början, men att England drar längsta strået! Det är som bäddat för en riktigt rolig fotbollsmatch!

Både England och Kroatiens offensiv är ruskigt bra och när dessa nationer möts så är 3-4mål ett ganska så vanligt förekommande i mästerskap. Betsson betalar i detta nu 2.20 på över 2,5mål som jag måste spela!

Speltips: Det blir minst 3 mål i matchen

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Offensiva kvalitén som finns på plan, hos båda lagen!
  • Snittet mål/match för båda lagen och tidigare möten mellan lagen.

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 12 juni, 2021