MATCH: Spanien – Sverige

 SPELTIPS: Under 2,5 mål

 SPELSTOPP: 21:00 14/6

 SPELBOLAG: LeoVegas

Odds:

1.80
LeoVegas rund

Äntligen premiär för Sverige i detta mästerskap och man ställs mot svåraste motståndaren i gruppen, Spanien!

Ett Spanien som utan tvekan kan gå riktigt långt detta EM, då i stort sett hela laget håller absoluta världsklass! Torres, Thiago, Morata, Koké och Rodri bara för att nämna några! Sen inte nog med det så har dem De Gea i mål! Dem briljerade för det mesta i EM-kvalet, men man ska komma ihåg att dem hade stunder där dem höll på tappa matchen ur sina händer. Som Rumänien-Spanien 1-2, och Norge- Spanien 1-1. Så dem är inte omänskliga!

Båda lagen känner ju varandra väl som sagt! Dem hade varandra i EM-kval gruppen och när lagen möttes i Spanien så rann det iväg och slutade med en 3-0 förlust för Sverige. Men senast lagen möttes var i Sverige och då slutade matchen 1-1 och jag tror faktiskt vi kommer få se någon liknande matchbild denna gång!

Sverige vet med sig att besegra ett Spanien i Spanien är lite som att bestiga Mount Everest! Riktigt svårt, men inte omöjligt! Känns som att Janne kommer välja ett defensivt lag inför det här mötet! För en sak är säker, Spanien kommer äga mycket boll och föra spelet. Det råder ingen tvivel om!

Men jag tror faktiskt att Sverige kommer kriga hårt i den här matchen och Spanien kommer få slita rejält om dem ska ta tre pinnar. Jag hittade ett spel som jag kommer gå på inför den här matchen! Såg att Leovegas betalar i detta nu 1.80 på under 2,5mål till den här matchen! Den måste jag köra!

Speltips: Det blir färre än 2,5 mål i matchen

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Sverige kommer satsa rejält på defensiven och försöka gå på dem få chanserna som kommer tilldelas
  • Senast lagen möttes så slutade matchen 1-1

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 22 juli, 2021