MATCH: Frankrike – Tyskland

 SPELTIPS: Frankrike vinner

 SPELSTOPP: 21:00 15/6

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds:

2.70
Snabbare

Snacka om storhetsmöte! Frankrike, som går för guldet och är favoriter i detta mästerskap ställs mot ett Tyskland som vi kanske inte är vana att se dem.

Tyskland kommer från en 7-1 vinst mot Lettland innan mästerskapet. Men både i Nations League och EM kvalet har dem verkligen gått upp och ner. Man förlorade mot Nordmakedonien och mot Spanien(0-6). Har följt Tyskland ganska noggrant och jag tycker inte det är stora, starka Tyskland längre. Dem har haft väldigt problem med att få igång det här spelet som vi är vana och se. Och förbundskaptenen Löw har blivit ganska hårt ifrågasatt! Med all rätt.

Riktar vi blickarna mot Frankrike, så ska dem gå långt i detta EM. Med spelet och framförallt spelarmaterialet dem kan visa upp så råder ingen tvivel om att allt än final är ett misslyckande! Mbappé, Pogba, Kante, Benzema, Giroud, Pavard, Tolisso, Rabiot, Kingsley Coman m.fl., snacka om material!

Jag tror att Frankrike kommer vara en klass för sig i detta EM! Nog för att Tyskland också besitter på en stor bredd som Sane, Muller, Kroos och Havertz, men dem har inte alls visat upp det där spelet som man kan kräva att detta lag. Jag såg att Snabbare.com betalar i detta nu 2.70 på Frankrike seger(!). Den tar jag alla dagar i veckan!

Speltips: Frankrike vinner matchen

Jag väljer att köra spelet främst av tre faktorer:

  • Spetsen och bredden är vassare hos fransmännen
  • Frankrike har bra statistik mot Tyskland
  • Tyskland har varit alldeles för ojämna för att övertyga på mig

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 14 juni, 2021