MATCH: Finland – Ryssland

 SPELTIPS: X/2

 SPELSTOPP: 15:00 16/6

 SPELBOLAG: Betsson

Odds:

4.30
Betsson

Tror finnarna kommer till matchen med riktigt högt självförtroende efter Danmark matchen. Nu fick den matchen ett helt annat fokus, med all rätt. Men dem tog tre poäng och gjorde faktiskt en riktigt smart och bra match!

Tittar vi på Ryssland, så åkte dem på en 0-3 förlust mot Belgien. I en match där dem knappt fick låna bollen. Belgien spelade ut Ryssland, i stort sett hela matchen! Även om Ryssland kunde få till något kortvarigt anfall.

Inför den här matchen tycker jag det känns väldigt ovisst, men jag räknar med en stenhård kamp från båda lagen. En match där egentligen Finland sitter i förarsätet efter segern mot Danmark.

Jag är rätt säker på att Ryssland kommer föra spelet, men jag tror Finland kommer fortsätta satsa på defensiven och sticka upp till anfall när tillfällen ges. Men dem kommer inte gå bort sig. Ryssland kommer verkligen få kriga för att få in bollen. Så, jag hittade vad jag tycker kan vara ett väldigt intressant spel!

Såg att Betsson i detta nu betalar ut 4.30 i odds(!) på X2 i halvtid/fulltid spel. Det är ett spel som jag tror stenhårt på! Det innebär att det står oavgjort i halvtid, men att Ryssland vinner fulltid. Spelet passar perfekt för mig som tror att Finland kan hålla tillbaka ett aggressivt Ryssland i 45min. Kanske 0-0 i paus, för att sen förlora matchen i andra halvlek.

Speltips: Det blir X i 1:a halvlek och Ryssland vinner 2:a halvlek.

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Finland kommer köra defensivt och försöka hålla ifrån Ryssland. Men tror inte att dem kommer orka stå emot till slut

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 15 juni, 2021