MATCH: Frankrike – Sverige

 SPELTIPS: Frankrike vinner

 SPELSTOPP: 17/11 20:45

 UNITS: 2/5

 SPELBOLAG: 888sport

Odds:

1.60
William Hill
SPELA HÄR!

Avslutningen av Nations League ska spelas för det svenska landslaget och det är tuffast möjliga motstånd som väntar. Frankrike på bortaplan där Sverige måste gå framåt och spela offensivt, vid förlust måste Sverige lämna A-divisionen. 

Sverige imponerade i den senaste matchen mot Kroatien där valet att spela Dejan Kulusevski som anfallare skulle visa sig vara ett framgångsrecept. Dessvärre kunde Kroatien reducera matchen till 2-1 i slutet vilket gör att Sverige måste få med sig ett bra resultat från matchen mot Frankrike samtidigt som Sverige behöver få hjälp av Portugal i mötet mot Kroatien.

Frankrike säkrade gruppsegern i senaste matchen mot Portugal och har egentligen ingenting att spela för, men det är fortfarande ett lag i världsklass även om matchen i säg är betydelselös för fransmännen.

Då Sverige måste gå offensivt så tror jag det kommer passa ett offensivt Frankrike som handen i handsken, Kylian Mbappe är tillbaka för Frankrike efter sin skada och lär på chansen i matchen mot Sverige och det var han som senast satte käppar i hjulet för det svenska landslaget.

Sverige har tidigare skrällt mot större nationer men i den här matchen tror jag dessvärre att Frankrike kommer vara numret förstora.

Speltips: Frankrike vinner matchen

Jag väljer att spela på Frankrike som vinnare för att:

  • Frankrike är tyvärr ett starkare lag

  • All press är på Sverige som måste gå framåt

  • Kylian Mbappe är tillbaka från skada och redo att spela, han sänkte Sverige senast på Friends Arena

Spela Frankrike som vinner hos William Hill

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Artikeln är skriven av:

Miguel Elmstedt Veiga – Sportskribent
miguel@sportnyhet.com

>> Läs mer om mig här

Uppdaterad 16 november, 2020