MATCH: Danmark – Belgien

 SPELTIPS: Belgien -1

 SPELSTOPP: 18:00 17/6

 SPELBOLAG: Snabbare

Odds:

4.00
Snabbare

Danmark åkte på en riktig tung förlust mot Finland sist, under riktigt tråkiga omständigheter. De tappar en enormt viktig spelare i Christan Eriksen.

Jag förstår ju helt och hållet att Danmark hade svårt att resa sig efter händelsen mot Finland. Nu har man nog kunnat prata ut och smälta allt när Christian lever och mår bra.

Danmark ställs nu mot ett Belgien som stundtals spelade ut Ryssland. Jag känner dock att det finns fler växlar i detta Belgien! Dem är så fruktansvärt skickliga och farliga framåt. Så gott som hela tiden! Viktigt för Belgien att man får igång en spelare som Lukaku på en gång! Han är het kandidat till att vinna skytteligan detta EM!

Jag tror inte att Danmark kommer kunna rå på detta Belgien, särskilt inte nu när man tappar en sån viktig kugge som Eriksen. Det ryktas även att De Bruyne och Witsel kommer få speltid mot Danmark.

Sist när lagen möttes i Nations League, så vann Belgien med 4-2. Och jag tror på en solklar belgisk vinst även denna gång. Inte med dem siffrorna, men vinner gör dem! Med marginal!

Jag såg att på Snabbare.com så ger ett trevägshandicap på -1 till Belgien 4.00(!) i odds! Den måste jag ta!

Speltips: Belgien vinner matchen med minst 2 mål

Jag väljer att köra spelet främst av två faktorer:

  • Första matchen i EM och Belgien såg verkligen sammansvetsade ut! En riktigt bra match av Belgien och dem visar att dem blir farliga på en gång när dem har bollen. De Bruyne och Witsel kan få spela! Innebär ytterligare spets!
  • Att Danmark tappar Eriksen. Tror det kommer innebära ett jättestort tapp och nu möter man ett anfallshungrigt Belgien med Lukaku på topp!

Alla speltips på em-fotboll.se är avsedda för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.

Uppdaterad 16 juni, 2021